Arkiver

Nyheder

Ecommerce meetup i København

Så blev det tid til endnu et e-handels meetup. Har du interesse i at mødes med andre passionerede mennesker fra branchen, kan du onsdag d. 11 marts deltage i ecommerce meetup i København, hvor emner som SEO, logistik og markedsføring bliver sat i fokus. 

Meetup.com er verdens største netværk af lokale grupper fra hele verden. Meetup.com gør det nemt for alle at organisere en lokal gruppe eller finde en af de tusinder, der allerede er mødt op. Mere end 9.000 grupper mødes i rundt om lokale steder rundt om i verden hver dag, med det formål at forbedre sig selv eller deres lokalsamfund.

Onsdag d. 11 marts kl. 17.30 afholdes der et ecommerce meetup i København, hos Founders House, Njalsgade 19D.

“It will be a gathering for anyone interested in ecommerce. Amongst other Daniel Jensen from sie-hunting.com will hold a presentation. We will also have a lot of discussions on topics such as marketing, customer services, logistics. I will also hold a session on how to write good content for product descriptions and landingpages, regarding making good conversions and SEO.” Karsten Deppert, e-handels entusiast.

Tilmeld dig her.

Skriv et svar