Arkiver

Nyheder

Et nyt SCALEit hold lægger danskheden til side

I løbet af de sidste fire år har SCALEit haft præcis 100 iværksættervirksomheder igennem, og i år er det tiende gang der blev inviteret til SCALEit bootcamp i Silicon Valley, som nu er ved at nå til vejs ende. Af Sisse Melsen

SCALEit programmet er ved vejs ende, og deltagerne har fået vendt op og ned på forretningsmodeller og pitches. Seks heldige startups har dette år deltaget i SCALEit programmet og gør nu klar til det helt store pitch, som skal foregå i Austin til SxSW.

SCALEit programmet er et offentligt privat samarbejde mellem Søren Therkelsen og Innovation Center Denmark, som er placeret i hjertet af Silicon Valley. Dette år har trendsonline haft fornøjelsen af at følge SAXO.com, Wallbreaker Dynamics, uCommerce, SHUTE, Be My Eyes og Recho.

Læg danskheden til side og tænk stort

En uge er nu gået her i Silicon Valley, hvor deltagerne har fået en forståelse af hele økosystemet på disse kanter af kysten og ikke mindst hvilket potentiale der er, hvis du ønsker at skalere din forretning, men det kræver som udgangspunkt, at vi lægger vores danskhed til side og tænker stort.

SCALEit holdet besøgte en dansker, der ikke tænker dansk. Herunder står de hos Billy’s Billing, hvor founder og CEO, Toke Kruse, viser dem den danske iværksættervirksomheds udsigt.

scaleIT_Sisse2

“SCALEit bliver mere og mere konkurrencepræget, vi får flere ansøgninger og derfor bliver kvaliteten/standarten hævet og grupperne vi sender af sted meget bedre. Det er ikke altid for at rejse penge man kommer herover, men for at finde ud af hvad det egentlig er du sælger og hvordan differentierer du dig som virksomhed, hvad er din secret sauce? Vi mærker niveauet er højere denne gang, og det fortsætter det med,” siger Søren Therkelsen, der har kørt SCALEit holdet igennem et hektisk program hele denne uge.

Det næste SCALEit program vil have samme format, dog med et afsluttende besøg ved Techcrunch Disrupt.

 

Skriv et svar