Arkiver

Nyheder

Startup Champagne: Succeser skal fejres med bobler

I samarbejde med Elance-oDesk lancerer vi på Trendsonline.dk nu konceptet Startup Champagne – et initiativ der hylder startups, som opnår investering. Af Christina Klavsen

Hos Trendsonline mener vi, at det er vigtigt at fejre succeserne i et startup. Derfor vil vi gerne være med til at markere, når et startup modtager investering. Ud over en lækker flaske bobler til at fejre succesen får startuppet også en voucher på 1400 kr. til Elance-oDesk.

Elance-oDesk er verdens førende online arbejdsplatform, hvor du kan vælge mellem tre millioner freelancere, der kan løse alt fra grafiske opgaver til kodning af websites, apps og databaser, research, oversættelse, artikelskrivning, social media marketers, kundeservice support og mange andre kompetencer. Voucheren kan derfor være en starthjælp for modtagerne til at finde arbejdskraft.

Sekoia som første modtager

Sekoia var første modtager af hyldesten, da de opnåede investering på 20. mio. fra Northcap.

“Vi er rigtig rigtig glade hos Sekoia, nu skal der for alvor arbejdes igennem!,” udtaler medstifter af Sekoia, Simon Karlskov, om investeringen.

Læs også: Northcap investerer 20 mio. kr. i velfærdskometen Sekoia

De satte naturligvis også pris på, at deres succes blev markeret udefra, hvilket de blandt andet gav udtryk for på Twitter:

“Tak til @trendsonlinedk der lige kom forbi for at sige tillykke og give os lidt fredagsbobler  #CelebrateSuccess”, skrev de.

Sekoia champagne

Falcon Social blev næste i rækken

I tirsdags blev det offentliggjort, at det danske startup Falcon Social har modtaget en samlet investering på omkring 112 millioner fra blandt andre hollandske Prime Ventures, tyske Target Partners og danske Northcap Partners.

Realm champagne

Hvis du har succes og jeres Startup er tæt på at lukke en investering så husk at skriv til os. Vi hylder både de store og de små investeringer med Startup champagne og en voucher til Elance-oDesk.

Læs også: Falcon Social får over 100 millioner kroner i investering

Skriv et svar