Arkiver

Nyheder

Video: Sådan pitcher du til en venturekapitalist

Tænker du på at lave et startup? I denne Ted Talk fortæller angel investor og pitch-coach (blandt meget andet) David S. Rose om succesfuld pitching til en venture-investor og fortæller dig om de 10 ting, du skal vide om dig selv, inden du fyrer op for din power-point præsentation. Af Josefine Maria Hansen

Afsæt 14,39 minutter af din tid og lad dig inspirere af entreprenør-legenden og pitch-coachen David S. Rose.

Derfor skal du høre dette TED Talk

Davis S. Rose er en levende legende for entreprenører verden over. Han har været mentor for hundredevis af håbefulde iværksættere og nogle gange, for de talentfulde og heldige, også medstifter.

Hans seminarer om at pitche til venture-investorer er berygtede og efterspurgte. Han har investereret mange hundrede millioner dollars i startups gennem New York Angels sideløbende med at have rejst mange millioner til sine egne virksomheder.

Hans New York Times bestseller Angel Investing er blevet en af de ultimative how-to guides for alle, der overvejer at gøre eller modtage angel investering, og så er han en af verdens førende teoretikere om fremtidens erhvervsliv i en verden med eksponentiel teknologisk vækst.

Se filmen her:

Skriv et svar