Arkiver

Nyheder

Investorer til “Løvens Hule” afsløret

DR har ifølge Børsen Pleasure fundet de tre første udvalgte pitchdommere og investorer til det nye tv-program “Løvens Hule”, der er et spin-off af britiske BBCs meget populære program “Dragons Den”. Af Tina Søndergaardjesperbuch

Børsen kunne for nyligt afsløre tre af de i alt fem danske serie-investorer der skal bedømme program-deltagernes pitch og vælge om de vil investere i ideen eller ej. De tre første dommere – eller “løver”, som de vil blive kaldt – er Christian Stadil, Hummel, Tommy Ahlers, ZYB og Jesper Buch, Just Eat.

Læs også: DR søger iværksættere til dansk ‘Dragons Den’

DR har inviteret de tunge drenge

Med de tre navne blandt dommerne er der lagt op til en ganske seriøs omgang pitch. Blandt andet har Christian Stadil investeret i startups som Tradono og AllUnite, mens Jesper Buch kommer med en massiv portefølje af startup, som tæller Hungry.dk, FitBay, Plecto og GoMore for at nævne et par stykker.

Tommy AhlersOgså Tommy Ahlers har en lang række startup-investeringer på CV’et. Mest markant er måske investeringen i Podio, hvor han også trådte ind som CEO, indtil startuppet blev solgt til Citrix i 2012. Udover Podio har Tommy Ahlers også investeret i Hoist og Drivr.

‘Løvens Hule’ bliver bliver filmet fra slutningen af maj, og værten for programmet bliver TV-Avisens Klaus Bundgaard Poulsen.

Lyt også: Angelwings #2 – Snak med Tommy Ahlers/Podio

Her ses de to foundere sammen med Christian Stadil fra Hummel
Christian Stadil med stifterne af AllUnite

5 kommentarer

Skriv et svar