Arkiver

EventsNyheder

Få chancen for at pitche til Arctic15

Den 24. april kan du blive varmet godt og grundigt op til sæsonens store konferencer til Arctic Evening i Rocket Labs i Københavns Nordvest-kvarter.

Af Tina Søndergaard

Arctic15 er en stor nordisk startupkonference, der afholdes hvert år i Helsinki af ArcticStartup-teamet. De arrangerer også en række mindre events rund om i Norden – såkaldte Arctic Evenings – hvor de deler tips og erfaringer om, hvordan man får mest ud af den slags store konferencer, som Arctic15 er.

Men måske endnu vigtigere er Arctic Evenings en mulighed for at vinde tid på scenen til årets Arctic15, som afholdes i Helsinki den 26.-27. maj.

Vil mærke det danske startup-buzz

Sidst Arctic Evenings kom forbi København, var helt tilbage i 2009, så det er på høje tid, at teamet vender tilbage til Danmark med deres lynkursus i hvordan man får mest ud af konferencer. Dmitri Sarle

“Den danske startup-scene er helt fantastisk. Det er ikke en hemmelighed. Den ‘vibe’ vi får, når vi taler med folk om Danmark, er simpelthen fremragende, og vi vil gerne opleve dette på tæt hold,” fortæller Dmitri Sarle, CEO for ArcticStartup og fortsætter:

“Forhåbentlig kan vi til gengæld komme med noget værdi og dele vores hemmeligheder om, hvordan man hacker events – og så give nogle gode taler og et par gratis øl.”

Skal introducere dig for de rette kontakter

Til eventet i København kan du blandt andre høre InMobi fortælle om, hvordan de har maksimeret deres indtægter uden, som de siger, at ‘gå for langt’. Men primært handler eventet om at skabe forbindelser mellem de nordiske startups.

“Når vi holder Arctic Evening, eller andre events for den sags skyld, handler det altid om at knytte folk sammen. Hvis vi præsenterer et startup for en potentiel kunde, introducerer dem for en investor eller kan skrive en artikel om et par af dem – så er eventet en succes. Når vi har gjort det, fester vi!

Så når du er der, så kom endelig og prik mig på skulderen og bed mig om at introducere dig til de rigtige folk. Det er det vi gør. Og så håber vi at se nogle af jer til Arctic15 også,” opfordrer Dmitri Sarle.

Arctic Evening Copenhagen løber af stablen fredag d. 24. april fra 18.00 til 20.00 i Rocket Labs på Hejrevej 30 i København. Du kan tilmelde dig det gratis event her.

Skriv et svar