Arkiver

Nyheder

Gæsteindlæg: Hvornår giver det mening at lave brugertests?

Hvornår giver det bedst mening at lave brugertests for sit website? Det kommer vertica.tv her med sit bud på.

Vertica.tv deler tips og erfaring med folk, som har interessere i e-handel og iværksættermiljøet. Deres seneste indslag handler om brugertests, og hvornår det giver mest mening at lave dem for websites som for eksempel webshops.

I indslaget fortæller Jens Hofman, der er digital forretningsudvikler i Vertica, at de fleste heldigvis har rykket sig i forhold til for ti år siden, hvor mange først lavede en brugertest efter en større ændring på websitet. Som han siger, giver det selvfølgelig mest mening af gør det før, så man kan lytte til den feedback man får og vurdere, hvad der virker, og hvor problemerne ligger.

En anden af hans pointer er også, at det ofte giver god mening at teste en konkurrerende virksomheds website, for på den måde at lade sig inspirere af andre, der beskæftiger sig med det samme område.

Se videoen fra vertica.tv herunder.

Skriv et svar