Arkiver

BusinessNyheder

StartupTravels annoncerer Airbnb integration til rejsende iværksættere

StartupTravels, platformen for rejsende iværksættere, har nu lavet en integration med Airbnb løsningen. Nu kan du tilknytte din Airbnb konto med din StartupTravels profil, og lade andre iværksættere finde dit værelse eller din lejlighed.

Af Pia Ella Elmegård

Tjenesten har teamet tidligere forklaret som en krydsning af Airbnb og LinkedIn. Gennem StartupTravels platformen kan rejsende iværksættere få muligheden for at finde et sted at bo, finde kontorfællesskaber, hvor man kan være produktiv, mens man befinder sig i udlandet, eller bare finde frem til lokale iværksættere, der er med på en kop kaffe.

“Har du nogensinde prøvet at rejse til et andet land og ikke ane, hvor du kan møde ligesindende folk? Det har vi, og derfor har vi valgt at bygge Startuptravels. Vores hold har en vision om at gøre det lettere at forbinde iværksættere på et globalt plan,” siger co-founder Anders Hasselstrøm på virksomhedens blog.

Og nu gør teamet det endnu lettere med en Airbnb integration.

Læs også: 6700 iværksættere fra hele verden samlet på dansk platform

StartupTravels_airbnb

1 kommentar

Skriv et svar