Arkiver

IværksætterlivNyheder

Vandflyver-rute mellem København og Aarhus

Er du iværksætter, og er prisen også nogen gange mere underordnet for dig end tiden? Vi får nemlig et alternativ til de 3-4 timer i toget mellem København og Aarhus til april næste år.

Turen kommer til at være under en time lang – alt efter vind, og ifølge ing.dk, bliver prisen på en enkeltbillet mellem 1.500-1.800 kr. Til gengæld får du lov at sidde i en vandflyver.

RuneBalle“Den samlede transporttid mellem centrum af Aarhus og København med bil, tog eller fly er typisk tre timer, så vi forventer at kunne halvere rejsetiden med vandflyet,” siger projektlederen Rune Balle til Aarhusportalen.dk.

Rune Balle er flyvepladschef på Samsø og har fløjet taxafly i 10 år, og er redaktør på magasinet ”Flyv”. Målet var også at flyve til Samsø, men efter 15 års forsøg, er miljøgodkendelserne endnu ikke gået igenem til den flyvning. Modsat har alle godkendelsesinstalter været positive over flyvningen mellem København og Aarhus.

Læs også: Iværksætterliv – vigtigheden af at holde fri

Skriv et svar