Arkiver

Nyheder

SCALEit inspirerer startups som vil til Silicon Valley

I de kommende uger kan danske startups igen få inspiration og gode råd, om hvordan man klarer sig “over there”. Det sker til SCALEits Inspire-events i Aalborg, Aarhus og på Frederiksberg.

SCALEit-programmet er født til om man så må sige at finde og bringe de nye “kids” til blokken! Programmet bygger bro mellem Danmark og Silicon Valley og giver mulighed for at tech-virksomheder kan få adgang til en verdensklasse-netværk, når de skal skalere.

På en tour gennem Danmark, vil teamet bag SCALEit fortælle om mulighederne for at rykke teltpælene op og prøve lykken ‘over there’. Du får mulighed for at lære at høste fordelene fra “the Valley”, bygge et smartere startup – og så kan du møde iværksættere, som fortæller deres egne historier, om hvordan de har formået at bygge solide virksomheder i staterne.

Læs også: SCALEit giver danske startups amerikansk mentalitet

Fredag den 28. august klokken 13.00 til 17.00 på Aalborg Universitet i Aalborg.
Det første event i rækken finder sted allerede fredag den 28 august i Aalborg. Her er SCALEit Inspire slået sammen med et større arrangement, hvor man blandt andre kan møde Mark Rosener fra San Francisco startuppet PeerPilot. Han vil fortælle om startuppets rejse fra den aalborgensiske forstad Skalborg til Silicon Valley, hvos startuppet har hjemme i dag.

Efter SCALEits Inspire-session afrundes arrangementet med en god gammeldags fredagsbar med mulighed for networking.

Mandag den 7. september klokken 17.00 til 19.00 på Culture Workspace i Aarhus.
I Aarhus tager SCALEit eventet sin traditionelle form. Der vil blive netværket og udvekslet erfaringer i stor stil og der vil være rig mulighed for at lære, hvordan du finder den rette mentor, der kan hjælpe dig med at vækste dit startup i Silicon Valley og i Danmark.

Du kan også møde en succesfuld dansk iværksætter, som selv har taget turen til Silicon Valley. Hvem, der er tale om denne gang, er endnu ikke offentliggjort.

Læs også: SCALEit: Planday mødte Creandum og endte med kæmpeinvestering

Onsdag den 9. september på Copenhagen School of Entrepreneurship klokken 17.00 til 19.00 på Frederiksberg.

Programmet for eventet på Frederiksberg er det samme som for Aarhus-eventet.

Alle tre events har begrænset kapacitet og kræver tilmeldelse, som kan ske via links herover.

Skriv et svar