Arkiver

Nyheder

TED Talk: Indadvendthed er en gave, når det kommer til lederskab

Vores kultur hylder de ekstroverte. Men Susan Cain advokerer for de stille og indadvendte. Blandt andet påstår hun, at de er bedre ledere end de ekstroverte. Se hvorfor i denne TED Talk.

I en verden hvor det at være social og udadvendt bliver værdsat over alt andet, kan det være svært, endda skamfuld, at være introvert. Men som Susan Cain argumenterer for i denne passionerede TED Talk, besidder de introverte utroligt talent og evner, som vi som samfund burde bakke op om og hylde.

Blandt andet hævder hun, at introverte ledere skaber bedre resultater, end ekstroverte ledere gør.

Se hvorfor lige her:

Susan Cain er tidligere Wall Street advokat og konsulent – og så er hun en selvudnævnt introvert. Hun har skrevet bogen: ‘Quiet: The Power og Introverts in a World That Can’t Stop Talking’. Hun proklamerer, at det faktisk er introverte mennesker, der står bag nogle at de største bidrag til vores samfund: fra Chopins nocturner til opfindelsen af ​​den personlige computer til Gandhis transformative lederskab.

I dette interview kan du se, hvordan hun skrev denne TED Talk på blot en uge.

Skriv et svar