Arkiver

BusinessNyhederPlatform

Privat investering til yderligere udvikling af Samlino.dk

I sommer kunne sammenligningsportalen Samlino  introducere. Her kan forbrugere finde eksempelvis det billigste banklån i Danmark. Det er en gruppe private investorer, der har ladet sig overbevise af sammenligningsplatformens potentiale og resultater til nu, heriblandt erhvervsmanden Lars Seier Christensen fra Saxo Bank.

Samlino.dk er på en mission om at gøre det nemt og bekvemt for dig, næste gang du leder efter billigste rente på forbrugslån, hvilken a-kasse der passer bedst til dine behov, og hvilke kreditkort du gør bedst i at anskaffe dig, og samtidig hvilken udbyder der giver dig den bedste pris på netop dette. Med tre skridt indtaster man den relevante information og får en overskuelig sammenligning. Denne simplificerede søgefunktion betød, at der allerede i løbet af juni måned i deres første sommer, havde i alt 15.000 produktsammenligninger på siden.

Samlino.dk også udarbejdet guides til bedre forståelse af de forskellige emner, samt en uddybende ordliste, der gør det nemmere for forbrugeren, at forstå de brugte termer inden for eksempelvis finans- og forsikringsverden.

Private investorer satser 15 mio. kr. i sammenligningsplatform

Samlino.dk er startet af Rasmus Carlsen, der dog forlod sammenligningsplatformen før sommer, for at indgå som kommerciel direktør i biludlejningsportalen GoMore. Han overlod tøjlerne til Kristian Pitzner-Jørgensen, der nu kan annoncere en ny investeringsrunde på 15 mio. kr.

Det er en gruppe private investorer, der har ladet sig overbevise af sammenligningsplatformens potentiale og resultater til nu, heriblandt erhvervsmanden Lars Seier Christensen fra Saxo Bank.

Læs også: Nyt medie til kræsne nyheds-junkies

Tidligere i år modtog den purunge mediekanal Newsio investering fra Lars Seier Christensen. Beløbets størrelse ville de ikke ud med, da ”beløbet ikke interessant – det interessante er, at pengene kommer fra Lars Seier Christensen,” forklarede medstifter Thomas Heltborg Juul.

Saxo Bank har også mænget sig med startups i nogen tid, og har afholdt finalen for Det Danske IT Guldæg i både 2014 og 2015. For få uger siden blev årets finale afholdt, hvor vinderen var cykel startup Donkey Republic.

Læs også: Donkey Republic vandt dette års IT-guldæg

Skriv et svar