Arkiver

EventsNyheder

16 startups klar til Investor Ball

De 31 startups blev sat på prøve til Student Startup Growth Academy, da de skulle pitche deres forretning på blot to minutter. Herefter valgte juryen 16 deltagere, der skal præsentere deres ide til Student Startup Investor Ball i slutningen af måneden.

Investor Ball er et af de største investor events, der afholdes i den amerikanske ambassadørs bolig Rydhave. Det er en stor mulighed for de 16 udvalgte startups til at overbevise investorer og business angels om deres forretningside.

Forinden Investor Ball har samtlige startups fået gode råd med sig i bagagen til Student Startup Growth Academy. Rufus Gifford, den amerikanske ambassadør lagde vægt på, at man skal være villig til at løbe risici.

”Bliv ved med at tage risiko, begå fejl, lær af dem og bliv bedre næste gang”, sagde den amerikanske ambassadør til de talentfulde iværksættere.”

Han påpeger også, at entreprenørskab handler om at balancere mellem hovedet og hjertet.

På talerstolen var også Jan Rosenbom fra Keystones og Ole Rahbek Mathiassen, Danske Banks erhvervskundedirektør for Finanscenteret i Storkøbenhavn.

Blandt de 16 startups, der skal til Investor Balls er Gas2Green, der har udviklet miljøteknologi til skibe og Stonegaard, der har udviklet et helt nyt strategispil.

Fakta om Student Growth Academy og Student Startup Investor Ball
Student Growth Academy og Student Startup Investor Ball er målrettet studerende på videregående uddannelser og studerende, der netop har afsluttet deres uddannelse.

Startup Growth Academy og Student Startup Investor Ball afholdes i et samarbejde mellem Fonden for Entreprenørskab, den Amerikanske Ambassade og Finansrådet. Desuden med støtte fra Keystones, Restaurant Warpigs og a-kassen Dana.