Arkiver

Coworking spacesEventsNyheder

Få fingrene i PLACES-udgaven af Startup Guide

Iværk&Vækst er for dig, der gerne vil mødes med ligesindede og få gode råd og sparring. På messen kan du fx hoppe forbi Startup Community Lounge, hvor du kan hente den særlige PLACES udgave af Startup guide CPH.   

Iværk&Vækst har du mulighed for at møde kontorfællesskaberne for Startups heriblandt Founders House og Rainmaking Loft. Det er på initiativ fra Trendsonline og Startup Guide at kontorfællesskaberne er samlet under ét.

Hvis du mangler inspiration og gode råd til at være startup i København, så er der hjælp at hente i den særlige PLACES udgave, som er en del af Startup Guide. PLACES-udgaven er lavet særligt til det største inspirationsforum, Iværk&Vækst.

Det er Startup Guide, der står bag PLACES-udgaven. Bogserien sætter fokus på, hvordan man skal agere som iværksætter, hvis man vælger at etablere sin virksomhed i en by fx København.

På standen ”Community Lounge – din arbejdsfamilie” kan du få en god snak med kontorfællesskaberne og få fingrene i PLACES-udgaven.

Der er noget at se frem til på Iværk&Vækst. Foruden Startup Community Lounge har man som gæst mulighed for at deltage i workshops og få rådgivning fra eksperter. Man kan også slå et smut forbi Business Dating området og finde det rette business match.

Man har også mulighed for at tale med investorer om sin forretning og drift og blive inspireret af succesfulde rollemodeller.

Iværk&Vækst finder sted i morgen fra 9-17 i København. Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her.

 

Skriv et svar