Arkiver

Coworking spacesEventsNyhederUngt Tech

Københavnske kontorfællesskaber går sammen under en fane til Iværk&Vækst

På initiativ fra Trendsonline.dk og Startup Guide kan man møde kontorfællesskaberne for tech startups i Community Lounge Startup på Iværk&Vækst messen på tirsdag.

I morgen går det løs til Iværk&Vækst i København – et mødested for iværksættere og små og mellemstore virksomheder.

På messen kan man blandt andet deltage i workshops og få rådgivning fra eksperter. Man kan også slå et smut forbi Business Dating området og finde det rette business match. Der er også mulighed for at tale med investorer om sin forretning og drift.

Læs også: Masser af inspiration og læring til Iværk&Vækst i Horsens

På Iværk&Vækst kan man også gå til Startup Community Lounge, hvor man kan møde kontorfællesskaber for tech startups som Founders House, Rocket Labs og DARE2mansion.

Vi har spurgt Founders House og DARE2mansion, hvorfor de har valgt at sige ja til at stå sammen under Startup Community Lounge til Iværk&Vækst.

Laila Pawlak, Direktør hos DARE2Mansion, siger:

”Vi kan sammen gøre en større forskel. Det gør det nemmere for iværksættere at finde netop det sted, der passer til deres virksomhed og er det rigtige match. For os er det også nemmere, når vi fordeler opgaver og ressourcer blandt flere aktører.”

Fra Founders House er man glade for initiativet:

”Vi er glade for det initiativ, Trendsonline og Startup Guide har taget til at samle de fysiske co-working spaces. Det er vigtigt at kommunikere vores styrker og forskelligheder – også til folk uden for det københavnske startup community,” udtaler Zenia W. Francker, adm. direktør i Founders House.”

De mange kontorfællesskaber afspejler en stigende interesse for tech-startups, men også for startup miljøet som hele. Ud over Founders House og DARE2mansion, består Community Lounge området af Rainmaking Loft, Rocket Labs, Republikken og KPH.

Foruden kontorfællesskaberne har man rig mulighed for at møde andre iværksættere og profiler fra erhvervslivet.

Iværk&Vækst finder sted d. 29. september fra 9-17 i København. Læs mere om Iværk&Vækst og tilmeld dig her

Skriv et svar