Arkiver

BusinessEventsNyhederSpil

Vind en VIP-billet til Pocketgamer Connects 2015

Vind VIP-billet til PocketGamer Connects på Games Business 2015.

Games Business har sikret en VIP-billet til den hotteste konference, der findes for mobilspilindustrien- og ved at deltage i Games Business 2015 har du en chance for at vinde den!

Games Business 2015 konferencen har forhandlet en aftale med British PocketGamer.biz, en af deres mediepartnere, der har indvilget i at stille en fuld VIP-billet til deres Pocket Gamer Connects London 2016 konference til rådighed, og planen er at give den væk til en heldig, tilfældig deltager på Games Business 2015 konferencen.

VIP-billetten til konferencen i London, som finder sted den 18.-19. januar 2016 har en værdi på 1500 kroner, og inkluderer adgang til alle samtaler, sideevents, expos, fester, forfriskninger + VIP frokost begge dage af konferencen.

Derudover giver billetten også adgang til konferencens reception med en masse eksklusive talere og alle VIP-områder på konferencen.

For at være med i kapløbet om VIP-billetten skal man registrere sin fulde konferencebillet til Games Business 2015 konferencen, der finder sted den 7. december i Aalborg, Danmark. Registreringen skal ske senest den 25. november!

Games Business 2015 vil fokusere på fremtiden for erhvervslivet i spilbranchen, og vinderen af VIP-billetten til ​​Pocket Gamer Connect London vil blive annonceret live på scenen til konferencen.

Det fulde program kan findes på Games Business’ hjemmeside, og nogle af konferencens talere omfatter Tommy Palm fra Ex-King.com, Steffen Kabbelgaard, direktøren fra Betadwarf, der har haft stor succes med crowdfunding via Kickstarter, tidligere Square Enix Europe International Business Development direktør, Christine Thaarup, og mange, mange flere!

Dagen slutter af med en aftensession med networking, hotdog, øl og store muligheder for at diskutere indlæggene af dagen og møde resten af ​​den nordiske spilbranche.

Billetter er begrænsede og kan reserveres her.

Skriv et svar