Arkiver

Content PartnereNyhederPlatform

Sådan fik Drivr kapital til at udvide deres forretning

Denne artikel er skrevet i samarbejde med BeOn – en del af AOL, og Vækstfonden.

Det danske startup Drivr fik i oktober en investering på 21 millioner kroner til at tage deres koncept videre til store dele af Europe. Pengene kom blandt andet igennem et vækstlån fra Vækstfonden.

Drivr er et af markedets mest innovative koncepter inden for nem og bekvem bestilling af taxaer og private hyrevogne. Konceptet blev søsat for knap fem år siden, hvor blandt andre medstifter Søren Halskov Nissen lige siden, bogstaveligt talt, har kørt på for at gøre projektet til en succes.

I dag er Drivr en af de mest populære platforme til bestilling af taxaer og private vogne. Takket være netop denne popularitet har Drivr været i stand til at udvide forretningen på et internationalt plan. Det stod dog hurtigt klar at den internationale udvidelse ville kræve ekstra kapital. Derfor ansøgte Drivr om et lån fra Vækstfonden, som besluttede at skyde penge i projektet i form af et vækstlån.

Vækstfonden viste interesse for Drivr og endte med at tilbyde kapital, fordi Drivr allerede på daværende tidspunkt var i stand til at fremvise en positiv omsætning. Samtidig stod det også klart for Vækstfonden, at Drivrs platform har potentiale til at understøtte taxavirksomheder verden over.

Alene i London kører der 25.000 taxaer på gaderne, som er et godt eksempel herpå.

Læs også: 21 millioner skal gøre Drivr større end Uber

Vækstfonden støtter lovende opstartsvirksomheder
Vækstfonden er en statsfinansieret institution, som har til formål at bidrage til private danske virksomheder med potentiale til at blive en stor spiller inden for deres marked. Derfor er Vækstfonden altid på udkig efter danske virksomheder, der har potentiale og måske endda allerede har indfriet noget af potentialet til at blive en stærk virksomhed.

Den 25. november holder Vækstfonden infomøder i både Ålborg og København, hvor danske virksomheder med interesse i et vækstlån, som deres egen bank måske ikke kan tilbyde, kan komme og få yderligere information omkring mulighederne for finansiering.

Skriv et svar