Arkiver

BusinessNyhederPlatform

21 millioner skal gøre Drivr større end Uber

Den danske taxa-app Drivr har modtaget investering på i alt 21 millioner kroner fra VF Venture samt business angels og et mindre vækstlån fra Vækstfonden.

VF Venture indtræder med en frisk investering som en del af Drivrs ejerkreds, der i forvejen består af prominente Business Angels som Tommy Ahlers, der er medstifter og investor i Zyb og Podio, Claus Moseholm, medstifter i GoViral, Kristian Byrge, medstifter i Muuto og Morten Kirk, medstifter i medtech selskabet Sermo.

”Drivr er en spændende virksomhed i et stort marked, der står foran store omvæltninger i de kommende år. Og så er virksomheden drevet af et meget kompetent team og en god ledelse, der har formået at skabe imponerende resultater på kort tid. Vi glæder os til samarbejdet og til at være en del af i virksomheden i de kommende år,” fortæller Ulrik Jørring, vicedirektør i Vækstfonden med ansvar for fondens ventureteam.

Opgør med uviljen mod Uber
Drivr vil nu gøre op med taxaselskabernes uvilje mod digitalisering, som set i forbindelse med Ubers indtræden på markedet.

”Med den nye kapital kan vi speede vækstprocessen op og fokusere på en international udrulning af vores system. Vi skal ansætte sælgere og etablere os på markederne – i første omgang i Europa,” fortæller Søren Halskov Nissen.

Drivr, som også selv har mødt modstand fra taxabranchen i forbindelse med deres indtræden i det aarhusianske bybillede, har nemlig tænkt sig at stryge taxaselskaberne med hårene og blive en allieret. Direktør og medstifter af Drivr, Søren Halskov Nissen forklarer:

”Vi samarbejder med de mest progressive transportselskaber i verden og bringer dem sammen i et globalt netværk, der fokuserer på fantastisk kundeservice, tryg – og sikker transport, elektriske biler og lavere priser. Vi tror på at vi kan levere en meget bedre service ved at arbejde med de bedste lokale transportselskaber i verden i stedet for privatpersoner i deres egne biler. Nu glæder vi os helt vildt til at rulle Drivr endnu hurtigere ud med ny kapital.”

Læs også: Daniels Time-out: Man kan ikke jage fremtiden ud af byen

Med en strategi om at bygge et tæt samarbejde med taxaselskaberne og med den nye investering i ryggen er Drivrs ambition at styrke sit udviklingsteam og accelerere væksten i virksomhedens eksisterende markeder i Skandinaven, Storbritannien og Baltikum-landene. Dertil åbner Drivr også to helt nye kontorer i Tyskland og Spanien i starten af 2016.

”Vi kalder vores produkt for en vækstplatform for taxaselskaberne. Vi har marketingværktøjer bygget ind i platformen, som gør, at taxaselskaberne får mulighed for at konkurrere med andre spillere i markedet som fx Uber. På den måde kan vi hjælpe dem med at vækste og forbedre servicen og kvaliteten overfor deres kunder,” siger Søren Halskov Nissen, CEO og medstifter af Drivr.

2 kommentarer

Skriv et svar