Arkiver

E-handelNyheder

Nordiske startups går sammen om julegaverne

En række af nordiske startups er gået sammen om en online platform, hvor de sælger deres produkter sammen. Initiativet er inspireret af principperne bag crowdfunding og skal på sigt skabe et solidt netværk for startups.

Nordic Startup Gifts forhandler produkter fra flere nordiske startups, der hver især fokuserer på teknologi, livsstil, bolig, tøj og accessories til både mænd og kvinder. Sitet er opstået for at give de nye startups en mulighed for at eksponere deres varer- noget der ellers kan være svært for en nystartet virksomhed, specielt i juletiden, der i forvejen bugner af tilbud.

Nordiske startups bliver bredt eksponeret
Netop derfor er sitet kommet på banen lige i tid til julehandlen. På denne måde kan de forskellige startups også være med til selv at sprede ordet og dermed hjælpe hinanden frem.

Sitet fungerer således, at man går ind på hjemmesiden og bliver præsenteret for udvalget fra de forskellige startups. Derfra bliver man så dirigeret videre til startuppets eget site, hvor man kan få fuld info og eventuelle demonstrationer af produktet.

Udover websitet er netværksinitiativet til at finde på både facebook og instagram, hvor man som potentiel kunde, kan følge med i nyheder og tilbud fra de nordiske innovatører.

Så hvis du savner inspiration til juleindkøbene, kan du med fordel holde dig opdateret på de sociale medier og finde dine gaver på nordicstartupgifts.io.

Skriv et svar