Arkiver

GuideNyhederPodcast

Podcast: Sådan kommer du fra analog til digital

Trendsonline har inviteret KlarParatFirma.com til at hjælpe med at lave nogle podcasts med digitale iværksættere.

Fokus vil være iværksætteri, og hvordan stifterne blev motiveret til at starte selv, hvordan de håndterer udfordringer, succeser og hvad deres gode råd er til andre, der overvejer at starte selv. Samtidig hører vi om spændende nye produkter, på vej eller allerede på nettet og i appstore.

Mød Thomas Pape som har digitaliseret en traditionel analog forretning, med virksomheden MindStudy. MindStudy hjælper unge med e-læringskoncepter inden for eksamenstræning og stresshåndtering og for eksempel til at komme af med eksamensangst. Konkret arbejdede Thomas i 11 år som terapeut indenfor området, inden han i sommeren 2015 lancerede MindStudy med en håndfuld investorer. Hør historien her.

I dette podcast kan du blandt andet finde ud af:

  • Hvordan man kommer fra analog til digital
  • Bud på hvad der kan gøres digitalt, og hvad der ikke kan
  • Hvordan man finder investorer
  • Hvilke overvejelser man bør gøre sig, når man vælger at få investorer ind

Podcast med KlarParatFirma og Thomas Pape fra Mindstudy

Skriv et svar