Arkiver

GuideNyheder

Business Angel Thor Angelo taler ud: Fra iværksætter til investor

Business Angel Thor Angelo Trendsonline

Thor Angelo har i mange år fungeret som Business Angel og generel rådgiver i danske startups. Nu kan du høre ham fortælle om rejsen fra iværksætter til investor.

Thor Angelo har en fortid som co-founder af Languagewire gennem næsten 16 år med internationalisering, produktudvikling og et exit. Derudover er Thor Angelo blandt andet involveret i Jobwalk, Tutee, CodersTrust og Shoptagr som aktiv investor. Siden sit exit fra Languagewire har Thor Angelo været omkring mange forskellige projekter og har også stiftet Angelo Company, der investerer i og udvikler startups.

Læs også: 6 råd fra Thor Angelo

Det Thor brænder for er at bruge teknologi til at udvikle cutting edge koncepter eller software, der adskiller sig fra det eksisterende inden for den givne industri og så herefter føre dem ud i livet. Og sidst, men ikke mindst, har han rådgivet mange early-stage iværksættere.

Læs også: Få feedback af Angel Investor Thor Angelo!

Her kan du se en video, hvor CEO i Accelerace, Peter Torstensen, interviewer Thor Angelo om hans rejse fra iværksætter til investor.

Skriv et svar