Arkiver

EventsNyheder

Få feedback af Angel Investor Thor Angelo!

Denne artikel er introduktionen til en artikelserie, hvor du kan møde manden, der udviklede forretningskonceptet og den unikke IT-platform, der gjorde det muligt for et lille dansk startup at vokse fra en PPT til over 100 ansatte i 7 lande og 150 mill. i årlig omsætning. Thor Angelo vil med egne ord dele sin (og Trendsonline.dks) passion for early-stage startups og dele ud af erfaringer og udfordringer i sit virke som dansk business Angel.

I denne artikel kan du læse Trendsonline.dks portræt af manden bag LanguageWire. Samtidig kan du læse om og tilmelde dig eventet, hvor du kan møde Thor Angelo og kan få hans feedback på dine nye ideer og koncepter – første gang 9. april.

Det er nu ca. 14 år siden, at iværksætter og angel investor Thor Angelo var med til at co-founde startupsuccesen LanguageWire. Et oversættelsesbureau der i dag rangerer blandt de 30 største oversættelsesvirksomheder i verden. Gennem 12 år har Thor Angelo arbejdet på at optimere og videreudvikle LanguageWire og har i den forbindelse udviklet en række revolutionerende produkter inden for virksomheden, såsom: WeAllEdit, AGITO Translate, Live Translation, og mange flere.

Projektet startede på en sommerdag i maj 2000. De tre unge iværksættere bag LanguageWire havde opdaget et hul i markedet inden for oversættelse og satte sig for at udfylde det. Med hjælp fra en angel investor fik de finansieret 1 million kroner, hvilket var nok til at ansætte en programmør og skyde projektet i gang.

Pitch din ide til Thor Angelo på Rocket Labs
12 år, internationalisering, produktudvikling, forretningsudvikling og et exit senere, har Thor Angelo nu indgået dette samarbejde med Trendsonline, for at dedikere mere tid til at rådgive og hjælpe early-stage iværksætteren.

“Gode ideer skal modnes. De skal matches med businessdesign og meget mere. De skal så hurtigt som muligt ud og syretestes af målgruppen. Mange måneder og år kan skæres fra en opstartsperiode, hvis man får hjælp til at starte mere rigtigt. Brug energien og dit drive smartest muligt”, lyder det fra Thor til Trendsonline.dk.

Derfor tilbyder Thor nu, at de gode ideer kan komme gennem en “syretest”, så de drevne unge mennesker, kan få feedback på de gode ideer eller skrinlagt de dårlige. I samarbejde med Trendsonline.dk byder vi inden for i Rocket Labs én gang om måneden.

Book dig ind til et pitch med feedback fra Thor her.

Men hvem er Thor egentligt?
ThorAngeloSiden sit exit fra Languagewire har Thor Angelo været omkring mange forskellige projekter og har også stiftet Angelo Company, der investerer i og udvikler startups.

Lige nu er Thor blandt andet involveret i Jobwalk, Tutee og Shoptagr som investor med forskellig grad af indblanding i virksomhedernes og teamets udvikling. Desuden er Thor fast tilknyttet coach i  Knowledge based Entrepreneurship på Danmarks Tekniske Universitet i Kongens Lyngby.

Men det Thor brænder for er at bruge teknologi til at udvikle cutting edge koncepter eller software, der adskiller sig fra det eksisterende inden for den givne industri og så herefter føre dem ud i livet.

Han ønsker at hjælpe startups med at forbedre og optimere, og han får et kick ud af at gøre en forskel og drive en process fremad mod at få kunder og udvikle et skalerbart koncept.

Thor er god til at tage en virksomhed, eller et projekt inden for en virksomhed, og rejse det fra ingenting til succes på markedet. Fra idé til produkt, til at få de første 5 – 100 kunder om bord. ”Once you get there, you get the formula in place”. Det vil sige vækste: ansæt medarbejdere, udvid til nye markeder etc.

Privat bor Thor sammen med sin kone og deres 2 børn, dyrker sine hobbyer og er bare en rigtig imødekommende og nysgerrig mand, som man gerne vil drikke en kop kaffe sammen med, mens han øser af sin erfaring og lytter til dine ideer og skøre påfund!

Den danske business angel Thor Angelo ser et stort potentiale i det danske startupmiljø, og deler Trendsonline.dk’s passion for early-stage startups. Thor kommer til at skrive om livet som business angel i Danmark. Du kan tage dine nye ideer og koncepter med til Trendsonline-kontoret og møde Thor og få hans feedback – første gang 9. april. Har du spørgsmål til eventet, kan du skrive til startupDK@trendsonline.dk.