Arkiver

BusinessIværksætterlivNyhederVenturekapital

Lars Seier Christensen starter egen kapitalfond

Medstifteren af Saxo Bank bevæger sig tilbage til sine rødder med ny kapitalfond, hvor han vil satse på at investere i startups.

Lars Seier Christensen starter sit 2016 med en ny livsfase i form af den nye kapitalfond, Seier Capital, der med opstart fra 1. januar fokuseret vil satse på startups og virksomheder i startfasen.

Lars er en erfaren mand, og som 19-årig startede han sin første virksomhed op i Spanien. Sidenhen var han med til at stifte Saxo Bank tilbage i 1992, og har bidraget med at forvandle banken fra en virksomhed med 2 ansatte og 100.000 dollars i aktiekapital til en succesfuld bank med 1500 ansatte, placeret over hele verden.

Seier Capital er en privat venture kapitalvirksomhed, som er god for mere end 350 millioner euro. Da Lars er eneejer af kapitalvirksomheden, vil han fungerer som den eneste investor, som medfører at kapitalfonden opererer uden eksterne investorer. Det skal medføre hurtige beslutninger, og deling af personlig erfaring af de udfordringer en iværksætter kan løbe ind i på vejen til succes.

Kapitalfonden, der har base i Schweiz, tilbyder alle de nødvendige ressourcer, en ung og spirende virksomhed har brug for, for at kunne generere vækst, lede virksomheden, overkomme de benspænd, der mødes på vejen, og dermed opnå finansiel succes.

Fokus på startups
Lars nyder den entusiasme og pionerånd af iværksætteri, som får en gruppe mennesker til at starte noget nyt op og sætte det i værk. Netop derfor vil Lars fokusere på disse typer investeringer, fordi han føler sig godt rustet til det, grundet hans personlige erfaringer.

Seier Capital sørger for adgang til ressourcer inden for alskens forretningsområder som forretningsanalyse og –strategi, budgettering, salg og markedsføring, online tilstedeværelse, medier og presse, HR og så videre, og gør det muligt at disse er til rådighed ad hoc, hvis nødvendigt.
Derudover tilbyder kapitalfonden også fundamental sparring og feedback på strategi, service og produktpositionering, som særligt er disse områder, Lars Seier Christensen og bestyrelsen nyder at deltage i.

Skriv et svar