Arkiver

NyhederRekrutteringUngt Tech

NGO skal hente ungt talent til danske startups

AIESEC er et globalt foretagende, der arbejder på at udbrede mulighederne for de unge studerende, hvor de kan udnytte deres evner og udfolde deres ambitioner- samtidigt med at de formidler talent til virksomhederne.

AIESEC er en global NGO, der arbejder for unge mennesker og startups på et globalt plan. I Danmark fokuserer de på at formidle det flygtige IT talent til de sultne tech startups i miljøet. Deres motivation er, med egne ord, at unge mennesker skal have muligheden for at udforske deres potentiale samtidigt med, at det bringer værdi til virksomheden og det danske samfund.

Deres hovedformål er at støtte og udvikle fremtidens ledere blandt de mange unge talenter. Da AIESEC fungerer som et globalt netværk, kan de hjælpe de unge studerende med praktikpladser verden over samt verdensomspændende kontakter. Deres vision er, at få alle unge til at forstå og stræbe efter at udnytte deres fulde potentiale, samtidigt med at de, gennem det globale netværk, opnår en forståelse for verden og hvad, der betyder noget for dem.

Organisationen har eksisteret i 65 år og bliver udelukkende kørt af studerende eller nyligt uddannede. “Af studerende, for studerende,” er mottoet på hjemmesiden.

Lær mere om AIESEC i videoen herunder.

Skriv et svar