Arkiver

E-handelNyheder

Nyt dansk site samler eksklusive designermøbler

Det er blevet særligt populært, at vi køber vores musik og mode over nettet, og vi gør det i stor stil. Nu er turen kommet til møbelbranchen, hvor Bovento.com vil gå forrest som møbelbranchens svar på giganterne ASOS, Zalando og iTunes.

Mange danskere foretrækker at kunne købe deres varer på et sted, især når det gælder shopping på tværs af forskellige brands.

Særligt musik- og modebranchen sælger online som aldrig før med giganterne ASOS, Zalando og iTunes i spidsen. Nu er danske Bovento.com kommet på banen for at gøre dem kunsten efter på møbelbranchens marked for online salg.

Én kanal for designermøbler
Bovento.com er et dansk møbelsite, der med lanceringen i januar 2016, ønsker at samle et bredt sortiment af eksklusive designermøbler. Dermed tilbyder de, at forbrugerne kan handle forskellige designermøbler via én samlet kanal.

Rasmus Krath, som er Commercial Director i Bovento.com, fortæller at de på nuværende tidspunkt allerede har samlet 1500 eksklusive designermøbler på sitet, og han forventer, at der vil ske en fordobling af antallet i løbet af 2016.

Krydser fingre for en lys fremtid online møbelsalg
Ifølge FDIH e-handelsanalyse er det kun 11 procent af salget online, som går til kategorien ”bolig og have”.

På trods af det forudser Bovento.com, at det kun er et spørgsmål om tid før, der sker den samme udvikling inden for møbelbranchen, som er sket i mode- og musikbranchen.

“Møbelsalget er klart størst i de fysiske butikker lige nu, men vi er ikke i tvivl om, at salget vil vokse markant på nettet i fremtiden, præcis som det er sket med både musik og mode,” siger Rasmus Krath.

Han er sikker på, at møbelsalget vil rykke sig mere og mere over på den online platform. Det har han nemlig observeret og erfaret med virksomheden Unoliving.com, der står bag Bovento.com, som også er en onlinebaseret møbelforretning.

“Vi har udelukkende oplevet vækst gennem årene med Unoliving.com, hvor januar i år bød på 240.000 besøg. Det er en stigning på over 100 procent i forhold til året før. På Bovento.com vil vi samle eksklusive designermøbler, der typisk kun handles i mindre specialbutikker. På den måde får forbrugerne adgang til mange high-end-produkter via én kanal,” fortæller Ramus Krath afsluttende.

Skriv et svar