Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

BusinessE-handelNyhederVenturekapital

Millioninvestering til startuppet der hackede IKEA

Det online køkkenstartup Reform har lukket en investering på 1 million USD, eller omkring 6,6 millioner danske kroner. Det skriver startuppet i en pressemeddelelse fredag.

Køkkenstartuppet Reform tilbyder ‘add on’ produkter til IKEAs køkkenkabinetter. Dermed får kunderne mulighed for, at få et designkøkken til en fornuftig pris. De designede køkkenfronter og bordplader bestilles online og dermed slipper Reform for at have dyre showrooms, køkkenkonsulenter og hvad der ellers hører til – alt dette sørger IKEA for.

Den nye kapital på 1.000.000 USD skal primært bruges til at træde ind på det tyske og nordamerikanske marked. Reforms mål er at gøre køkkenet til et designmøbel. Målet skal nåes i samarbejde med anerkendte designere og arkitekter som Bjarke Ingels, der tegner køkkenfronter og bordplader, som er lige til at kombinere med IKEA­-elementer.

“Vores mål er at give alle en mulighed for at opleve ekstraordinært design til gode priser. Derfor er vi utrolig glade for, at vi takket være den nye kapital nu kan udvikle virksomheden i et hurtigere tempo,” siger Jeppe Christensen, medstifter af Reform.

Siden Reform blev stiftet i oktober 2014, er virksomheden vokset organisk gennem salg af en bred palet af køkkendesigns. Samtidig har de strategisk kontaktet business angels for at styrke kundeoplevelsen yderligere og for at ansætte nye medarbejdere til at åbne det tyske og nordamerikanske marked. Et New York-­kontor og tilhørende produktion er ved at blive etableret, og allerede i foråret 2016 bliver holdet udvidet med et nyt Berlin­-kontor. Derudover planlægger Reform at åbne et tysk showroom i August.

Læs mere: Online køkkenfirma hacker IKEA

Skriv et svar