Arkiver

FintechNyhederUdland

Eksklusivt fintech-samarbejde opstår i Indonesien

Singapore, Tradeworks, Monex

Den største fondsmægler i Indonesien har indgået et eksklusivt samarbejde med dansk-singaporeanske Tradeworks om at tilbyde Tradeworks’ platform til deres kunder.

Indonesien er et land, der har tiltrukket sig stor opmærksomhed fra udenlandske virksomheder. De over 250 millioner indbyggere, mange af dem under 35 år, giver en helt enorm kundebase samtidig med, at der i landet er en stor interesse for valutahandel.

Nu har også dansk-singaporeanske Tradeworks, med danske Mikael Breinholst i spidsen, sat næsen op efter en større tilstedeværelse i Indonesien. Med et kontor i Singapore er de allerede fysisk repræsenteret, og nu har firmaet lavet en aftale med Monex, den største fondsmægler i Indonesion, om eksklusivt at tilbyde Tradeworks til sine kunder.

Tradeworks er en brugervenlig platform, private investorer og tradere kan bygge deres egen automatiserede handlesstrategier – også kendt som algoritmer – til at handle valuta, råvarer, aktier, aktie index og metaller. Aftalen med Monex betyder, at platformen kan accelerere deres vækst i regionen voldsomt, fortæller CEO Mikael Breinholst.

“Helt konkret giver aftalen os direkte adgang til verdens tredje folkerigeste land, hvor middelklassen i sig selv er på næsten 90 millioner mennesker,” siger han.

Monex sørger for al lokalt salg og markedsføring af Tradeworks, og dermed bliver Tradeworks positioneret som et uundværligt værktøj til at handle på de finansielle markeder i utroligt mange menneskers bevidsthed, siger Mikael Breinholst:

“Vi er fuldt ud bevidste om, at Indonesien langt fra har den mest udviklede finansielle industri, og netop derfor er vi særdeles stolte af at få mulighed for at arbejde eksklusivt med den største og mest succesfulde fondsmægler i markedet, der lige som os har meget stor fokus på at levere IT-værktøjer til deres kunder i højeste kvalitet.”

To uger efter Tradeworks gik live med Monex har værdien af væksten, som de genererede for Monex i antallet af kunder og forretningens omfang, langt oversteget licensbetalingen til Tradeworks.

“Så vi har en rigtig glad partner, og det lover godt for vores fremtidige forretningsomfang med dem,” siger Mikael Breinholst.

Som den største fondsmægler på guld, olie og udenlandsk valuta i Indonesien, spiller teknologien og digitalisering er nøglerolle i Monex. Og som fremtidens børsmæglerfirma forsøger Monex give en professionel service i høj kvalitet til klienterne, fortæller Jeffrey Ng, administrerende direktør og chef for marketing og salg i Monex, i en pressemeddelelse:

“Med lanceringen af vores samarbejde med Tradeworks konsoliderer Monex sin position som den fondsmægler, der har det mest omfattende teknologiske produkt i Indonesion.”

Skriv et svar