Arkiver

BusinessNyhederPlatform

Iværksættervirksomhed har øjnene rettet mod børsnotering

Ageras, revision,

Kursen er sat mod fondsbørsen for den hastigt voksende iværksættervirksomhed Ageras. For fjerde år i træk har virksomheden næsten fordoblet omsætningen og antallet af medarbejdere.

Han tog chancen. Han droppede ud af handelsskolen og gik benhårdt efter at stifte sin egen virksomhed. I dag er han 24 år, administrerende direktør i Ageras, og nu har han sat næsen op efter en børsnotering.

Rico Andersen regner nemlig med at ramme 60 millioner kroner i omsætning i år, og nu vil den administrerende direktør altså gerne børsnoteres, skriver Finans.dk.

Fordobling i omsætning og ansatte

For fjerde år i træk har Ageras næsten fordoblet omsætning og antal af medarbejdere, skriver Rico Andersen på LinkedIn. Sidste år omsatte de for 30 millioner kroner og sørgede for overskud på tre millioner kroner på bundlinjen trods investeringer i Holland og Tyskland. Alt sammen uden udefrakommende hjælp.

Så nu er Rico Andersen direktør for over 100 ansatte, og Ageras har over 60.000 kunder, selvom det hele faktisk bare startede med, at Rico Andersen droppede ud af handelsskolen i 2.g og stiftede en virksomhed, der på randen af konkurs blev reddet af Jubii-stifter Martin Thorborg. Det blev til Agera, som blev til Ageras, en virksomhed, der indhenter tre tilbud inden for revision, bogholderi og advokatydelser, så private og virksomheder kan vælge den bedste pris.

“Jeg er ekstremt stolt og tilfreds med disse resultater. Men det betyder ikke, vi skal hvile på laurbærerne. Det enorme drive til konstant at forbedre os er grunden til at vi er, hvor vi er i dag. Det er en fundamental del af vores DNA altid at sætte nye, ambitiøse mål og søge nye udfordringer,” skriver Rico Andersen på LinkedIn.

Nu er virksomheden begyndt at tale lidt om muligheden for en børsnotering, men først skal de op over en kvart milliard kroner i omsætning, siger Rico Andersen til Finans.dk.

 

1 kommentar

Skriv et svar