Arkiver

BusinessE-handelNyheder

Nyt startup: Danskerne skal aldrig handle på nettet uden rabat

Ambitionerne er høje hos Coupii.com, der tilbyder rabatkoder til mere end 1000 forskellige online-forretninger

Det er nemt, bekvemt og ofte billigere at handle online frem for at troppe op i en fysisk butik. Men mere vil som bekendt have mere.

Tilbudsjagt på nettet er blevet en folkesport, og rabatterne er ikke langt væk, hvis man ved, hvor man skal lede. Flere virksomheder har specialiseret sig i at samle og tilbyde rabatkoder til danske forbrugere, og seneste skud på stammen hedder Coupii.com, der i dag har flere end 1000 forskellige webshops i ryggen.

”Vi har en meget simpel vision om, at danskerne altid skal benytte sig af en rabatkode, når de handler hos en webshop eller skal bestille noget hos en anden form for online-forretning,” siger Søren Skriver, der står bag Coupii, i en pressemeddelelse.

Gratis for forbrugerne

Forbrugerne kan i øjeblikket finde mere end 5000 rabatkoder til alt fra tøj og elektronik til biler og ferier på Coupiis hjemmeside.

På grund af sin unge alder mangler det nye startup endnu noget synlighed hos forbrugerne, men Søren Skriver håber, at den store tilgængelighed til rabatkoder vil tiltrække danskerne. Han fremhæver desuden, at Coupii er gratis at benytte.

”Vores partnere betaler en procentvis kommission af det samlede ordrebeløb, som forbrugerne ender med at betale hos webshoppen, når de indtaster en rabatkode, der bliver fundet på Coupii.com. Derfor skal forbrugerne heller ikke frygte, at det en dag kommer til at koste penge at benytte sig af Coupii,” siger han.

Ifølge Søren Skriver bliver Coupii lanceret i yderligere fem europæiske lande i løbet af 2016.

Skriv et svar