Arkiver

De små aktuelle

Hufsy søger dansk partnerbank

Hufsy, selvangivelse,skat

Hufsy står snart klar med sin platform, der tilbyder små virksomheder alle de finansielle værktøjer, de behøver, for at kunne håndtere deres finanser.

Trendsonline har tidligere skrevet om Hufsy’s digitale løsning, der skal gøre det nemmere for mindre virksomheder at holde styr på økonomien.

Nu er der igen nyt fra det danske startup, som ønsker at de danske virksomheder skal have gavn af Hufsy’s platform først. Derfor søger virksomheden at danne partnerskab med en danskbank med henblik på det danske marked, skriver Børsen.

Hufsy’s platform fungerer som en netbank. Her kan virksomhederne betale og modtage betaling samt overvåge transaktioner. Platformen kan desuden integreres med andre systemer, som den pågældende virksomhed bruger –  eksempelvis regnskabssystemer.

Endnu ingen aftale

Hufsy mangler endnu at underskrive en partnerskabsaftale med en dansk bank.

”Selvom vi bevæger os imod dette, så er der jo ikke noget i verden, der tæller, før det står sort på hvidt. Her er vores udfordring, at bankerne er modne nok til at åbne op for et samarbejde og med ledelsens opbakning lave et partnerskab med os, så vi kan levere end bedre løsning til små virksomheder,” siger Rafal Lipinski, medstifter af Hufsy, til Børsen.

Til efteråret planlægger virksomheden at gennemføre en ny investeringsrunde med henblik på at sikre kapital til den fortsatte udvikling af virksomheden.

Skriv et svar