Arkiver

GuideNyhederUngt Tech

Søndagsanbefaling: Tre lækre gadgets til den moderne technørd og feinschmecker

anbefaling, gadgets

Her på Trendsonline falder vi tit over en masse sjove og besynderlige gadgets i vores daglige virke. Det, synes vi også, at vores læsere skal have del i, så fremover vil vores skribent Karen hver søndag præsentere tre praktiske, flotte, lækre, sjove eller direkte fjollede gadgets, man kan købe til at forsøde tilværelsen. I denne uge er vi vilde med ting, der kan flyve, snurre eller finde vores ting.

Den første gadget burde kunne få enhver tech-nørd til at stirre henført. OvRcharge: Levitating Wireless Charger er en ny slags oplader, der holder din telefon både svævende og roterende i luften, mens den lader. Designet er enkelt og stilrent og vil passe ind på ethvert kontor, stue, eller hvor man nu vil have den.

Canadiske OvRcharge har netop afsluttet en fundingkampagne på Kickstarter. Kampagnen gik helt igennem glimrende og de opnåede til fulde deres ønskede funding. Så nu står den på udvikling og fintuning af apparatet, og produktet burde være tilgængeligt til køb inden alt for længe. Det håber undertegnede i hvert fald. Helt billig er den dog måske ikke med en tilbudspris på 200 dollars, svarende til knap 1400 kroner, men det gør den op for i designmæssig lækkerhed. Og så kan det jo være, at den falder i pris på sigt.

https://www.youtube.com/watch?v=OW5Iq5IVxXk

En anden gadget, jeg har hapset med til i dag, befinder sig i samme felt som OvRcharge.  Denne gadget oplader dog dit Applewatch i stedet og fungerer som en transportabel powerbank med gas nok til to opladninger. Pænt praktisk til en weekendtur. Nå ja, og når du ikke bruger den derhjemme, så fungerer den som en lampe med en svævende, lysende kugle.

Den her er godt nok heller ikke umiddelbart en udsalgsvare. LIFT | Anti Gravity Levitating Smartwatch Charger and Lamp fra det amerikanske startup Levitation Works, er også i gang med en kampagne på Kickstarter i 32 dage endnu, hvor du kan få denne snassy sag til samme pris som OvRcharge.

 

https://www.youtube.com/watch?v=b_wCYtOzUCE

Nok med de svævende gadgets. Denne næste gadget hjælper dig, når turen hjem fra baren er lidt uoverskuelig. Ikke nok med at danske Velocators magnetlygte lyser op på din vej, men det er altså også en sporingsenhed, der kan vise dig, hvor din forsvundne cykel er blevet af via GPS. Med lygten følger en app til mobilen, hvorfra man kan holde øje med hele familiens cykler, og uploade billeder af cyklen og stelnummer til hvis den for alvor forsvinder og spore den i realtime.

Det er i hvert fald noget, der tiltaler sådan en som mig, når man bor i København; Danmarks “crime central”, hvis man snakker cykeltyverier.

Søndagsanbefaling er lavet af Karen. Hun har været fast indslag hos Trendsonline.dk siden efteråret, hvor hun især har skrevet om robot og hardware. Hun elsker fjollede og spacy gadgets, næsten alle dyr med pels og alle former for chokoladekiks eller kaffe. Hun er ikke så glad for at stå for tidligt op, blæsevejr eller Excel-ark. Hver uge vil hun præsentere sit bud på tre udvalgte gadgets, der kan gøre livet lidt federe, lidt sjovere, lidt nemmere eller måske lidt dummere.

Skriv et svar