Arkiver

BusinessNyhederPlatform

Løvens Hule-deltager fusionerer og skifter navn

Online renseri

Startuppet fik momentum efter blandt andet at have været med i Løvens Hule og blev kendt som JustCleaners. Nu skifter virksomheden navn efter en fusion.

I juni blev JustCleaners opkøbt af konkurrenten Justin Joy for et ukendt millionbeløb. Dengang var der rygter om, at de to virksomheder skulle sammenlægges til én under nyt navn. Den beslutning er nu taget.

De to mobile renserier har nemlig besluttet af fusionere til et af Danmarks største online renserier og skifte navn til JetClean.

»Navnet er landet på JetClean, fordi ambitionen er, at vi fremadrettet skal blive endnu hurtigere med vores udbringningsservice«, forklarer Arash Rahimi, der vil fungere som managing partner sammen med, Stefan Pehrsson, der netop er trådt ind i virksomheden.

Bedre service og større dækning

Sammenlægningen vil også byde på en masse forbedringer, siger Arash Rahimi, der kan fortælle, at virksomheden har lagt ud med at åbne op i hele Storkøbenhavn og dele af Nordsjælland.

”Vi har udviklet en ny og mere sofistikeret it-infrastruktur, der automatiserer mange af de manualle processer, vi udførte. Det sparer os enorme ressourcer i den daglige drift, og betyder, at kunderne vil opleve endnu bedre service,” fortsætter Arash Rahimi i en pressemeddelelse.

Læs også: JustCleaners opkøbt for ukendt millionbeløb

Virksomhederne har nemlig oplevet en stor efterspørgsel på udbringningsservicen, fortæller Tanveer Sharif bag Justin Joy, der i juni opkøbte JustCleaners.

Som Danmarks største online renseri håber teamet på at den nye erfaring og størrelse kan munde ud i hurtigere udvidelse og mere effektivitet. Det kan derfor komme på tale at udvide til Jylland eller Sverige, fortæller Stefan Pehrsson.

1 kommentar

Skriv et svar