Arkiver

BusinessNyhederPlatform

Stor succes tvinger Reshopper-stiftere til at sælge singleplatform

SinglePlus

For at kunne fokusere på successen med Reshopper har stifterne måtte overdrage det populære online netværk for singleforældre, Singleplus.dk. De nye ejere er fundet internt, og glæder sig til at få endnu mere fokus på brugerne.

“Vi betragter stadig Singleplus som vores lille barn, selv om det nærmer sig teenage-alderen. Sådan er det vel altid med ens børn. Man har svært ved at give slip. Sådan har vi også haft det med denne beslutning,” siger medstifter af Singleplus.dk, Nicolai Danmark Johannesen.

Han og Anders Dahl Pape har nemlig valgt at overdrage den populære platform for singleforældre til nye ejere. Nicolai Danmark Johannesen og Anders Dahl Pape er en del af det team, der også står bag platformen for køb og salg af brugt børnetøj og –ting, Reshopper. Og den platform har med bragende succes taget al stifternes opmærksomhed fra Singleplus.

”Vi har længe ikke haft fokus, og det er synd. Vi har derfor valgt at overdrage det til nogle, vi er trygge ved, fordi de allerede kender Singleplus. For os har det været en fantastisk rejse, og vi er rørte over så mange mennesker, som har fået ændret deres liv på grund af Singleplus. Det er vi meget stolte over,” siger Nicolai Danmark Johannesen.

Nye ejere vil have brugeren mere i fokus

De nye ejere er nemlig fundet internt, da de i 2015 blev hyret til at stå for PR og Online Marketing hos singleplatformen. Det er selskabet Bay&Sinding, som købte selskabet Raket ApS, der står bag Singleplus. Singleplus.dk fortsætter som det altid har gjort, men de nye ejere vil arbejde på at have mere fokus på brugeren.

Singleplus
Mikkel og Maria overtager Singleplus.dk

”Når vi overtager, sker det med et ønske om at gøre Singleplus endnu bedre. Vi overtager et godt site, og vi glæder os til at videreføre driften og videreudvikle siden. Vi ser frem til at tilføre Singleplus vores idéer. Der skal være fokus på brugerne, og hvad de kan få ud af at være medlem af netværket – herunder flere tilbud og fordele,” siger Mikkel Bay, administrerende direktør for Singleplus i en pressemeddelelse:

“De sidste par måneder har vi brugt på at sætte os grundigt ind i Singleplus, og nu føler vi, at vi er klar til at fokusere på videreudvikling af konceptet, så medlemmerne forhåbentlig kun mærker positivt til dette ejerskifte.”

Læs også: Reshopper overhaler DBA og får nye investorer

Singleplus blev startet af tre medstiftere i 2004, hvor driften sidenhen blev varetaget af Nicolai Danmark Johannesen og Anders Dahl Pape. Købsprisen ønsker ingen af parterne at oplyse.

“Det været meget vigtigt for os at overdrage Singleplus til nogen, som kan drive det videre i samme ånd, og som har tid til at give det mere kærlighed, end vi har kunnet gøre de sidste par år,” siger Anders Dahl Pape.

Skriv et svar