Arkiver

EventsNyhederTechBBQ

Kæmpe tilslutning: TechBBQ melder udsolgt med 70 procent flere deltagere end sidste år

Summit

70 procent flere deltagere vil i år samles på Holmen til TechBBQ. Danmarks største tech-summit oplever god medvind, og det tyder på, at TechBBQ har fat i den lange ende, hvad angår det, som tech-startups søger: Styrkede forretningsmuligheder og netværk.

For fjerde år i træk slås der deltagerrekord, når TechBBQ slår dørene op for dette års tech-summit. Danmarks største. Og det bliver ved med at vokse. I år har begivenheden tiltrukket 70 procent flere deltagere og samarbejdspartnere end sidste år, og 1700 danske tech-iværksættere, startups, scaleups og interessenter vil samles i Operaen på Holmen den 20. september.

TechBBQ indfrier et behov i miljøet

Den store tilslutning skyldes ifølge medstifter Klaus Nyengaard, tidligere CEO i Just-Eat og bestyrelsesmedlem David Helgason kendt fra Unity Tehcnologies, at TechBBQ formår at indfri det behov, der er i Danmarks startupmiljø for at styrke og øge tech-startups forretningsmuligheder.

“Mange deltagere har gennem årene erfaret, at TechBBQ er en adgangsbillet til et værdiskabende forum, hvor man lærer af succeser og fejltrin. Der sker jo noget magisk, når man møder de rigtige mennesker. Der er faktisk blevet etableret en række nye startups her. Personligt har jeg både mødt medstifteren til én af mine virksomheder og også haft det afgørende møde i en investeringsrunde på TechBBQ,” siger Klaus Nyengaard.

Summits er god forretning for startup-byerne

TechBBQ kan agere dét flagskib, der skal til for at tiltrække kapital og skabe vækst, mener teamet bag summitten. Det er nemlig umuligt at opfinde og sætte nye standarder uden kapital.

”Summits som TechBBQ er god forretning for andre startup-byer som London og Helsinki, fordi det tiltrækker international kapital. De rammer skaber vi i Danmark med TechBBQ. Siden det første år i 2013 er vi gået fra næsten udelukkende at tiltrække lokale og nordiske VCs som Creandum, Northcap og Northzone til nu at inkludere deltagere fra de store internationale kapitalfonde som Balderton Capital og YCombinator,” siger David Helgason og fortsætter:

Læs også: Y Combinator kommer til Danmark

“Danske iværksættere er internationalt anerkendte for at udvikle innovative teknologier. Tænk bare på milliardvirksomheder som Skype, Zendesk og Unity. Og det er en cadeau til hele miljøet, at TechBBQ tiltrækker så mange internationale kræfter. Kapitalfondene kommer til Danmark igen i år, fordi de ved, at de kan finde virksomheder med internationalt potentiale her. Og nye ildsjæle kommer hertil for at showcase deres ideer.”

TechBBQ-billetterne er blevet revet væk, og i denne uge måtte teamet melde om udsolgt. Du kan dog skrive dig på venteliste til early stage startup- og studenterbilletterne.

Skriv et svar