Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

BusinessNyhederPlatform

Lendino sikrer sig pladsen som Nordens største crowdlending-platform

crowdlendingFoto: Michael Pardo

Lån nummer 100 har netop sikret Lendino en plads som Nordens største crowdlending-platform for erhvervslån.

Crowdfunding har de seneste år vundet stort indpas hos private og andre, der ønsker at støtte nystartede projekter på sites som Kickstarter, Indiegogo og Booomerang. Men i erhvervsammenhæng er crowdlendning nu ved at blive den nye måde at søge støtte på.

Læs også: Lendino lander millioninvestering og får topleder i bestyrelsen

Crowdlending er en låneaftale, ikke med banken, men med andre personer eller virksomheder. Og her har platformen Lendino cementeret sig som en af de bedste. Siden 2014, hvor virksomheden begyndte at facilitere lån, er der på Lendino blevet finansieret 100 lån hjulpet på vej af i alt 880 långivere.

Nordens største

Lån nummer 100 bringer Lendino op på en lånevolumen på over 35 millioner kroner. Dermed er Lendino nu Nordens største crowdlending-platform.

“Når vi kigger på nordiske crowdlendingplatforme, der formidler erhvervslån, så er der os bekendt ikke nogen der har formidlet et større volumen end Lendino. Vi har for nylig passeret ToBorrow i Sverige, som ellers var størst: Deres volumen er dags dato på cirka 42 millioner svenske kroner, hvilket svarer til under 33 millioner dankse kroner,” siger Esben Bistrup Halvorsen.

”Vi har brugt de første år i Lendino på at oplyse og uddanne omverdenen om mulighederne i crowdlending. Efter at have passeret 100 lån føler vi, at vi er kommet et skridt nærmere vores mission om, at det skal være ligeså naturligt for mindre virksomhedsejere at tænke crowdlending, som det i dag er at tænke konventionel låntagning i et pengeinstitut,” siger administrerende direktør i Lendion, Esben Bistrup Halvorsen, i en pressemeddelelse.

Læs også: Lendino indgår samarbejde med Kapitalbørsen

Ambitionen fra Lendinos side er nu at skabe vækst gennem partnerskaber.

”Vi tror fuldt og fast på, at Lendinos fremtidige succes afhænger af at etablere partnerskaber med virksomheder, der understøtter, at det bliver nemt og smertefrit for virksomheder at ansøge om lån. Vi er i dialog med både finansielle institutioner og softwareselskaber, som skal sikre, at vi fremadrettet kan stille en endnu bedre service til ansøgerne,” siger Esben Bistrup Halvorsen i pressemeddelelsen og uddyber til Trendsonline:

“Disse partnere hjælper med software, data og viden, der er ingredienserne til at bringe brugeroplevelsen helt i top.”

Lendino, crowdlending

Et seriøst alternativ til konventionel finansiering

Lendino var den første virksomhed til at formidle det første nordiske crowdlending-lån nogensinde. Lånet gik til Retap ApS. Lån nummer 100 blev optaget af Kim rubæk Lunddahl, som skulle finansiere overtagelsen af Rema 1000 i Rødby.

Ifølge Lendino er det danske marked for crowdlending på vej til at blive et seriøst alternativ til konventionel finansiering. I Storbritannien er markedet for crowdlending vokset med to- og trecifrede vækstrater de senere år, og i USA har den største portal, Lending Club, allerede formidlet lån for over 100 milliarder kroner.

2 kommentarer

 • OBS:
  Leder du efter en reel finansiel lån selskab til at give dig lån mellem 5.000 Euro og 5.000.000 euro (for virksomhed eller et selskab lån, personlige lån, boliglån, billån, gæld konsolidering lån, venturekapital, lån sundhedspleje, etc.)
  Eller har du blevet nægtet et lån fra en bank eller finansiel institution på grund af én eller anden grund?
  Ansøg nu og få et rigtigt finansielt lån behandlet og godkendt inden for 3 dage.
  Methodist LIMELIGHT Co-operative Loan Company, vi er en "internationalt akkrediterede Långiver Lån" at REAL Banklån at give enkeltpersoner og virksomheder i lav rente på 2% med dit gyldigt identitetskort eller pas er dit land international kontrol.
  Vores lån begynder Tilbagebetaling 1 (en) år efter du har modtaget dit lån, og tilbagebetaling varighed varierer fra mellem 3 til 35 år varighed.

  FOR øjeblikkelig reaktion og behandling af dine lån anmodning inden for 2 arbejdsdage,
  Kontakt os direkte via denne email: methodistcooperativeloan@gmail.com

  Kontakt os med følgende oplysninger:

  Fuldt navn: ____________________________
  Beløb Nødvendigt som lån: ________________
  Lånetid: _________________________
  Formål med lån: ______________________
  Fødselsdato: ___________________________
  Køn: _______________________________
  Civilstand: __________________________
  Kontaktadresse: _______________________
  By / Postnummer: __________________________
  Land: _______________________________
  Beskæftigelse: ____________________________
  Mobiltelefon: __________________________

  Send din forespørgsel til øjeblikkelig respons på: methodistcooperativeloan@gmail.com

  Tak.
  Fru kathy hall
  Direktør.
  METODIST LIMELIGHT CO-OPERATIVE LOAN COMPANY
  Email: methodistcooperativeloan@gmail.com

Skriv et svar