Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

BusinessNyhederSoftware

Realm udvider med unik server, som skal tage mobiludvikling ind i ny æra

Den nye platform kombinerer Realms mobile database med en real time server, som åbner en række nye muligheder for app-udviklere og virksomheder.

Tilbage i 2014 lancerede Realm sin Mobile database, som i dag bruges af hundredtusinder af udviklere, der tilsammen har over én milliard brugerinstallationer. Det gør databasen til den klart førende tredjeparts mobildatabase på verdensplan.

I dag tager Realm endnu et stort skridt, som forhåbentlig vil cementere den danske virksomheds førerposition. Realm annoncerede tirsdag Realm Mobile Platform, som kombinerer Realm Mobile Database med virksomhedens nye Realm Object Server.

Automatisk og hurtig datasynkronisering

Med den nye platform bliver det nu muligt at levere live datasynkronisering og begivenhedshåndtering på tværs af enheder. Det sker automatisk på et splitsekund med minimale ændringer i datamodellerne, og nyskabelsen giver udviklere mulighed for at bygge mobilapps, som tilbyder real-time features som messaging og chat, live collaboration og tovejs datasynkronisering – noget som tidligere var forbundet med tunge udviklingsomkostninger.

For mange udviklere og virksomheder har det nemlig førhen været både kompliceret, dyrt og besværligt at udvikle, søsætte og vedligeholde real-time features. Derfor åbner Realms lancering op for en helt ny verden af muligheder for dem, der ikke har et ubegrænset budget.

”Begrænsningerne ved mobildatabase og synkroniseringsteknologi har længe været den største kilde til frustration for udviklere, der stiler efter at levere overbevisende og kollaborative app-oplevelser. Realms Mobile Platform springer barriererne ved at kombinere vores Mobile Database med et gennembrud inden for objectserver-teknologi,” siger Alexander Stigsen, medstifter og CEO i Realm; “I Realm hjælper vi app-udviklere ind i en ny ære i mobiludvikling, som vil gøre størstedelen af de mobile apps, vi ser i dag, ligne statiske websider.”

 

Skaber værdi for virksomhederne

Realms mobildatabase er allerede den underlæggende database for mange virksomheders mobil-apps. Men med den nye mobilplatform kan virksomhederne forbedre brugeroplevelsen til et ikke før set niveau.

”Realm Mobile Platformen kan forstærke app-oplevelsen for Concurs mobilbrugere ved at levere offline adgang, hvilket er præcis hvad vi behøver, så vores brugere kan håndtere deres rejseudgifter, når de er på farten,” siger Pavan Adavi, lead software designengineer hos SAP.

Realms Mobile Platform kan både køre on-premise eller cloud. Platformen kan let integreres i en virksomheds eksisterende infrastruktur og tilbyder simpel monitorering og administration. Softwaren kommer både i en gratis developer edition og en enterprise edition, som prissættes efter implementering.

Skriv et svar