Arkiver

FintechNyheder

Lendino lander millioninvestering og får topleder i bestyrelsen

Torben Nordal Clausen træder ind i Lendinos bestyrelse. Med sig har han et større millionbeløb i bagagen, som skal bruges til at gøre Lendino til en af topspillerne inden for lån og investering.

Lendino er en dansk låneplatform for både private og professionelle investorer, der låner penge ud til virksomheder ud fra et peer-to-peer princip. Foretagendet har eksisteret siden 2014 og har indtil videre formidlet lån for over 18 millioner kroner. Men ambitionerne stopper ikke her. Planen er, at Lendino skal være et velkendt navn for alle de små og mellemstore virksomheder. Et af de største problemer for Lendino er nemlig, at mange virksomheder ikke kender til låneplatformen.

Det kan hurtigt ændre sig, eftersom Lendino har lukket en aftale om en investering i millionklassen fra topinvestor Torben Nordal Clausen. CEO og Co-founder i Lendino, Asger Trier Bing glæder sig over det fremtidige samarbejde med Torben Nordal Clausen, som udover investeringen også træder ind som formand i bestyrelsen.

“Med den know-how og økonomiske styrke, som Torben bringer med sig ind i Lendino, ser jeg frem til, at vi kan gøre Lendino til en af de førende aktører på det alternative lånemarked i Danmark til glæde for både vores nuværende og fremtidige kunder,” udtaler Asger Trier Bing.

Torben Nordal Clausen er bedst kendt for sin tid som topchef i Danske Commodities, hvor han øgede omsætningen betragteligt op i løbet af 3 år.

Spændt på fremtiden
Torben Nordal Clausen er ikke bleg for at udtrykke sin glæde over samarbejdet. Torben Nordal Clausen mener, at Lendino generelt har fat i et godt koncept, og han er ivrig efter at støtte op om det. Han ser en stabil fremtid i at flytte fokus fra bankerne over til lokalsamfundet, når det handler om at skabe vækst.

“Lendino har været hurtige og skarpe til at identificere en utroligt interessant niche på det danske lånemarked, hvor især mindre virksomheder i stadigt stigende grad søger finansiering uden for det etablerede banksystem,” forklarer Torben Nordal Clausen.

Med den tillid til foretagendet afviser han heller ikke, at der kan falde flere investeringer af til platformen fra hans side.

“Jeg ser Lendino som en helt central spiller på det alternative lånemarked herhjemme – og i fremtiden også uden for landets grænser,” afslutter Torben Nordal Clausen.

Hvis Lendino skyder godt fra start, men de i fællesskab vurderer, at ekstra kapital kan bringe virksomheden endnu længere, er han positivt stemt overfor en potentiel økonomisk vitaminindsprøjtning i fremtiden.

1 kommentar

Skriv et svar