Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

NyhederSoftware

Tre gange TravelTech til din efterårsferie

Der findes mange apps og digitale løsninger, der har til formål at gøre livet nemmere for rejsende på alle tænkelige måder. Sammenligningstjenesten Mikonomi.dk har udvalgt tre rejsetjenester, der har store internationale ambitioner og danske aner til fælles.

Skrevet af: Jeanette Broe, Mikonomi.dk

Comundu – Til den digitale backpacker

Appen Comundu byder på det online fællesskab for backpackere, som iværksætteren Mia Grosen selv manglede, da hun arbejdede på et hostel i Istanbul i sin studietid. Idéen bygger på en indsigt om, at flere og flere backpackere er online på deres rejse, men alligevel rejser for at møde andre mennesker. Den digitale løsning giver både hostels og backpackere verden over en digital platform, hvor de kan arrangere ture og diverse sociale begivenheder.

Når man ankommer til sit hostel logger man på deres wifi og bliver får vist en startside med personalets anbefalinger, de gæster der er checket ind og de arrangementer der bliver afholdt. Når man har oprettet sin profil kan man på Comundu chatte med andre rejsende, og måske møde sin nye rejsemakker. App’en blev lanceret i slutningen af 2014 og dækker over 50 destinationer.

Dropnlocal.com – Få opbevaret din bagage

Iværksætteren Jannik Lawaetz fik en god idé. Med lanceringen af dropnlocal.com tidligere i år, har han skabt en tjeneste, der gør det muligt for turister at få opbevaret deres bagage rundt i København. Med et stort netværk af butikker og lokale caféer, kan turister nu aflevere deres bagage så tæt på deres overnatning som muligt, og således undgå at slæbe rundt på kufferten i timerne op til check-in.

Ved at indtaste hvor mange og hvilken type bagage, man ønsker at få opbevaret samt i hvor lang tid, får man præsenteret en liste over de nærmeste drop-off steder. I modsætning til Hovedbanegårdens døgnpriser, betaler du på timebasis og med et dagligt maksimum på omkring 100 kroner. Du kan med fordel anbefale tjenesten til din AirBnb gæster, så de ved, hvor de kan smide bagagen i løbet af dagen.

Nustay.com – Luksushoteller til luksus priser

Det er iværksætteren Mathias Lundø Nielsen, der står bag rejseklubben Nustay.com, som officielt blev lanceret i 2015. Idéen er, at man opretter sig som medlem på siden for at modtage tilbud på luksuriøse overnatninger til gode priser. Ved at indtaste den ønskede destination, rejsetypen og datoer, bliver man præsenteret for de hoteller, som sidens algoritme vurderer, som det bedste match til en brøkdel af den oprindelige pris.

Med nustay.com er det således muligt for luksushotellernes at sende unikke tilbud til medlemmerne, og dermed få afsat deres ledige værelser, uden at skilte med de meget lave priser. Med andre ord er Nustay.com en løsning, der både giver medlemmerne og hotellerne en stor fordel. Appen er lige nu nomineret til Ivækstprisen 2016.

Skriv et svar