NyhederSponsoreret indholdUngt Tech

TechBubbles #4: Vær med til at kåre efterårets hit

TechBubbles, champagne

Vi vil gerne hylde de startups, der har gjort et fantastisk stykke arbejde, og du kan være med til at vælge vinderen. I samarbejde med Vivino uddeler vi bobler til et succesfuldt startup. Denne måned er der fokus på markeder og kapital.

Det har været et godt efterår for nordiske startups. Og her på vores hjemmebane skal vi have kåret en vinder af en lækker flaske champagne fra Vivino. De udvalgte startups har gjort sig fortjent til nomineringen på grund af skalering og investeringer. Vi har valgt fem hit, som du kan vælge mellem. Det er TechBubbles #4, og vi håber, I vil være med!

Stem på din favorit herunder, og er du i tvivl, kan du læse mere om hvert startup længere nede.

Du kan stemme frem til fredag den 28. oktober, hvorefter vi finder vinderen og overrækker champagnen.

Northholders:

Allerede inden platformen officielt blev lanceret, rejste Nordens første digitale platform for formuepleje en større millioninvestering. Investeringen kom fra investerings- og udviklingsselskabet Capnova, business angel Thomas Jensen og North-East Venture.

Læs også: Nordens første formueplatform rejser markant millioninvestering

Too Good To Go:

Appen mod madspild har kun ét år på bagen, men konceptet har hurtigt fået fat i danskerne. Til Impact Investor Ball vandt Too Good To Go aftenens DANA-legat, og i september kunne teamet bag fortælle, at de har over 400 danske restauranter og bagere tilmeldt. Resten af Europa boomer med over 900 tilmeldte forretninger i fem lande.

Læs også: Madspilds-app vinder ind på det europæiske marked

Lendino:

Lendino sikrede sig dette efterår pladsen som Nordens største crowdlending-platform. Siden 2014, hvor virksomheden begyndte at facilitere lån, er der på Lendino blevet finansieret 100 lån hjulpet på vej af i alt 880 långivere. Lån nummer 100 bringer Lendino op på en lånevolumen på over 35 millioner kroner. Dermed er Lendino nu Nordens største crowdlending-platform.

Læs også: Lendino sikrer sig pladsen som Nordens største crowdlending-platform

Spiri:

På kort tid fik Spiris delebilskoncept stor opmærksomhed både blandt iværksættere og i de større danske medier. Til TechBBQ kunne Spiri så fremvise deres hidtil skjulte prototype på fremtidens delebybil. Delebilsservicen bliver lanceret i 2017 i et af de fem lande, Spiri vil ind i først; Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Storbritannien.

Læs også: Dansk Startup løfter sløret for deres gratis mini-elbil

Pleo:

Fintechstartuppet Pleo vandt tidligere i år prisen for både Bedste Fintech Startup samt Årets Pioner 2016 ved Pioneers Festival. I september kunne de så afsløre, at have rejst 20  millioner i kapital. Kapitalrunden ledtes af Founders A/S, Anders Holck Povlsen samt Oticon Fonden.

Læs også: Pleo rejser 20 millioner kroner i første kapitalrunde