Arkiver

NyhederSoftware

Dansk software-teknologi høster international anerkendelse

Software

Softwarevirksomheden Exformatics er nomineret til BPM Awards for deres unikke teknologi, som kan optimere videnarbejdet i virksomheder og organisationer.

Den danske softwarevirksomhed Exformatics venter i disse dage på at finde ud af, om deres unikke teknologi inden for proces og videndeling kommer til at indbringe en eftertragtet BMP Award.

BPM Awards er en international anerkendt pris, som gives for udmærkelse i Business Process Management. Kandidaterne måles på parametrene: innovation, implementering og gennemslagskraft, og her har SMV’en Exformatics, som blev etableret i år 2000, altså fanget panelets interesse.

”Det er helt klart en milepæl for os at blive nomineret til en BPM Award. Det er virksomheder, som IBM og OpenText, der tidligere har været nomineret og vundet, så vi er i fornemt selskab. Vi oplever en stor efterspørgsel og interesse for vores teknologi, så selvfølgelig er vi glade for, at man også har lagt mærke til os internationalt og har lyst til at give os denne anerkendelse”, siger Morten Marquard, CEO Exformatics i en pressemeddelelse.

Unikt system

Exformatics er nomineret til BPM Awards for virksomhedens arbejde med Dreyers Fond. Ved hjælp af Exformatics unikke DCR-system (Dynamic Condition Response), gik Dreyers Fond fra en analog papirbaseret arbejdsgang til en digital papirløs arbejdsgang, hvilket ikke blot overskueliggjorde fordeling og administration af fondsmidler, men også reducerede administrationsarbejdet med hele 30 procent.

En overgang fra analog til digital kan ofte være svær, da mange eksisterende BPM-systemer ikke kan rumme den fleksibilitet, det daglige arbejde kræver. Det betyder, at virksomheder ender med et dyrt system, der i stedet for at fremme effektiviteten, skaber frustrationer hos de daglige brugere, mener virksomheden.

”Problemet med mange af de eksisterende BPM-systemer er, at de beskriver den på papiret mest effektive vej fra A til B, men ikke tager højde for de mange variationer, der beviseligt er fra de fastlagte arbejdsprocesser. Arbejder man fx i hospitalsvæsnet, ved man, at der er en proces, der hedder konsultation à diagnosticering à behandling, men man ved også, at der ofte er omstændigheder, der gør, at denne proces ikke er så enkel i virkeligheden,” siger Thomas Hildebrandt, der har grundlagt og ledet udviklingen af DCRteknologien.

Skriv et svar