Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Hold den perfekte sommerfest

Sommeren er for mange lig med en masse fede sommerfester. Vejret er langt om længe godt nok til, at man kan befinde sig udenfor indtil langt ud på natten, og humøret er i top fordi solen endelig skinner. Sommerfesten kan være i form af en hyggelig aften med vennerne, en familiesammenkomst, eller det kan endda være, at ens arbejdsplads arrangerer en sommerfest. Lige meget hvor festen holdes, og hvem der holder den, skal sommerfesten dog planlægges til punkt og prikke, og det kan være lidt af en udfordring. Men heldigvis er der hjælp at hente, for herunder finder du en oversigt over de allervigtigste ting, man skal planlægge. Det inkluderer blandt andet tips til eventuel leje af festtelt, hvordan man løser det med mad og drikkevarer, en forklaring på hvorfor Istilfest.dk er det helt rette sted at skaffe isterninger til sin fest, og tips til nogle andre små detaljer, som man også skal huske at tænke på.

Hvor skal festen holdes?

Hvis man har taget beslutningen om, at man har lyst til at holde en sommerfest, hvad end det er for familien eller vennerne eller måske på ens arbejdsplads, så skal man finde ud af, hvor man har lyst til at holde sommerfesten henne, før man kan begynde at planlægge alle detaljerne. Måske har du plads hjemme i stuen eller haven, og det gør det i hvert fald let for dig på nogle punkter, eller måske skal du ud og leje et lokale. Et lokale skal man helst leje i mange måneder i forvejen, så der skal du være tidligt ude. Hvis du har plads hjemme i haven, kan det være en rigtig god idé at leje et festtelt, som man kan være i i tilfælde af, at det skulle begynde at regne. Find det rette telt til din fest ved at finde ud af, hvor mange mennesker I bliver og ved at måle dig frem til, hvad der er plads til i din have.

Sjove aktiviteter

Til enhver sommerfest er det selvfølgelig et must, at der er nogle sjove aktiviteter, som gæsterne kan underholde sig selv med i løbet af aften. Det kan for eksempel være nogle stille og rolige havespil i form af kongespillet eller kæmpemikado, hvis det er familien, der kommer på besøg, eller det kan være beerpong eller øl-bowling, hvis det er vennerne der kommer forbi. Tænd måske endda et bål og placer nogle stole rundt om, så gæsterne kan hygge sig og holde varmen.

Musik

Musikken er nok en af de vigtigste ting at have styr på til enhver fest. Anskaf dig nogle gode højtalere, så du er sikker på, at lyden virker og spil noget musik, der er stor chance for, at de fleste af gæsterne kender, for det gør nemlig stemningen langt bedre. Det kan især være en sjov idé at lade gæsterne få kontrol over hvad for noget musik, der bliver spillet. For eksempel kan det være en sjov idé at oprette en kollaborativ playliste på f.eks. Spotify, så alle kan få lov til at tilføje sange til aftenens playliste.

Drikkevarer

Drikkevarerne er selvfølgelig noget, man skal tage stilling til, når man holder sommerfest. Ofte kan man sagtens tillade sig at bede gæsterne om selv at tage drikkevarer med til eget forbrug. Dette vil gøre forberedelsen en hel del lettere for dig som vært. En anden mulighed, som også er god underholdning i sig selv, er at leje en bartender. Udover at det er god underholdning for gæsterne, er det også let for både dig og dine gæster, fordi I så ikke selv behøver at sørge for lige så mange drikkevarer. En komplet barløsning er det helt perfekte til sommerfesten, hvis du ønsker, at der skal være gang i festen. Det er også her istilfest.dk kommer ind i billedet, for de er nemlig det helt perfekte valg, hvis du står og skal bruge isterninger til din fest, da de både leverer hurtigt, i store mængder, og endda med kort varsel, hvis I pludselig løber tør for isterninger midt i sommerfesten.

1 kommentar

  • Rigtig fin artikel, den giver et godt og hurtigt indblik i nogle af de ting man skal have med i overvejelserne, når der skal festes.

Skriv et svar