Arkiver

Sponsoreret indhold

Guide: 5 steps til at beskytte din Mac

Hvis du har din Mac meget kær, så vil du formentlig også gerne sørge for at passe så godt på den som muligt. Der er heldigvis hjælp at finde til netop dette, og vi vil her lave en kort guide til, hvordan du kan passe på din Mac, så den holder mange år endnu. Hvis du i fremtiden vælger at tage hensyn til de 5 steps, så vil du højest sandsynlig ikke opleve de store problemer.

 

1.   Step: Skaf et godt antivirusprogram

Det er alfa omega, at du får et godt antivirusprogram på din Mac. Her er der mange gode bud på markedet, men hvis du vil have et, der er som skabt til Mac, så er MacKeeper Antivirus det bedste valg. Hvis vi er så heldige, at der også er nogle svensktalende læsere, så findes MacKeeper svensk også, så der er mange, der kan få gavn af programmet. Du vil hurtigt få en fornemmelse af, hvor stor en gavn dette program kan gøre dig.

 

2.   Step: Vær opmærksom på de hjemmesider, du besøger

Det kan virke meget indlysende for nogen, at du skal være opmærksom på, hvilke hjemmesider du klikker dig ind på. Det kan være utrolig svært at gennemskue, om en hjemmeside er troværdig, da hackere blive mere og mere dygtige til at skjule deres formål. Selv Zuckerberg er ramt af hackere, så det er noget, der kan ske for selv den bedste. Det kan derfor svare sig at være opmærksom, når du surfer rundt på internettet.

 

3.   Step: Køb et godt sleeve

Din Mac er desværre ikke uskadelig på overfladen, hvilket gør det meget relevant, at du får købt et sleeve, der passer til den. På den måde bliver den ikke ridset nede i tasken, hvis du eksempelvis er kommet til at lægge dine nøgler ved siden af. Det har selvfølgelig ingen betydning for, hvor godt din Mac virker, men det visuelle er også værd at passe på. Det gør ikke oplevelsen værre, hvis din Mac er uden skræmmer på overfladen.

 

4.   Step: Undgå spam-mails

De såkaldte spam-mails er eksploderede de seneste år. Det er ofte mails, der lover dig guld og grønne skove, såsom et kviklån til sommerferien. Det er i sig selv godt nok, men pludselig har du givet alle dine oplysninger til en hacker, som ikke nøjes med at tage 50 kroner fra din konto – de bliver ofte ved i en længere periode. Det er derfor en god ide, at du kigger på dine mails med et kritisk blik, inden du klikker dig ind på dem og falder for deres gode tilbud.

 

5.   Step: Dine drivers skal være opdaterede

Dette er ofte noget, som computerbrugere glemmer eller ikke ser som et vigtigt punkt. Det er utrolig vigtigt, at du sørger for, at dine drivers på din Mac er opdaterede. Ellers kommer din Mac til at blive langsom og usammenhængende, hvilket ville gøre det anstrengende at benytte den. Eksempelvis vil der være en dårlig skærmforbindelse, hvis du grafik-driver ikke er optimal.

Skriv et svar