Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Den nyeste software-tendens for de mindre virksomheder inden for byggebranchen

Er du lige nu ved at finde ud af, hvad du kan gøre for at optimere dit firma, således det bliver udstyret med den bedste teknologi, der forefindes inden for området? Så er der heldigvis især én mulighed, der kan hjælpe dig godt på vej, og som du derfor bør stifte bekendtskab med. Autodesk Revit LT er nemlig en meget brugbar software, som alle mindre virksomheder inden for byggebranchen vil have stor glæde af.

Mange fordele ved den nye software

Autodesk Revit LT er for dig, der søger en meget prisvenlig og let overgang til Building Information Modeling også kaldet BIM. Og det er derfor gjort let for dig at blive opdateret på din software, således du er udstyret med den nyeste teknologi, der kan være med til at lette din arbejdsbyrde og gøre dine mange arbejdsgaver så lette for dig som overhovedet muligt. Med den tid, som vi lever i, i dag handler det nemlig om at være så effektiv, som det er muligt, og derfor må man gøre brug af alle de specifikke redskaber, der byder sig. Tag derfor et kig på Autodesk Revit LT.

Revit vs. Revit LT

Men hvad er det, der er så specielt ved denne software sammenlignet med for eksempel den normale Revit, som vi kender til? Det er ganske let at svare på. Revit LT tilbyder nemlig mange bedre funktioner herunder volume modeller, visualiseringer inde i programmet og visibility i linkede modeller. Og så er det også muligt at arbejde flere sammen på den samme model og at importere DGN, SketchUp. På den måde er Levit på mange områder blevet optimeret, således du er sikret de bedste funktioner inden for arbejdsredskaber i byggebranchen. Lyder det som noget for dig? Så tag et kig på dine muligheder for den nye software Revit LT.

Skriv et svar