Arkiver

De små aktuelle

Nyd den skønne natur ved Brøndby

Noget, som ikke mange ved om Brøndby er, at byen er omgivet af en masse smuk, og ikke mindst spændende, natur. Det er natur, der helt klart er et besøg værd, og vi håber derfor på at kunne inspirere dig til at tage et smut forbi byen en dag. Det er især disse 4 områder, du bør holde øje med: Den grønne kile, Vestvolden, Brøndbyskoven og Strandparken. Og er du interesseret i at høre mere? Så læs med her og bliv meget klogere på naturen omkring Brøndby.

Den Grønne Kile

Først og fremmest kan du med stor fordel lægge turen forbi Den Grønne Kile, der i dag bliver benyttet til rekreative og jordbrugsmæssige formål, herunder kolonihaver, skovplantninger, landbrug, golfbane og tekniske anlæg. Derfor kan du også opleve mange ting i netop dette stykke natur. Tag et spil golf med dine venner på golfbanen eller gå en lang tur i skovene – valget er helt op til dig.

Vestvolden

Vestvolden derimod er et gammelt fæstningsanlæg med både volde og voldgrave, der alle stammer helt tilbage fra år 1892. I 1993 blev Vestvolden fredet, og i dag er den derfor også et kulturhistorisk minde og et stykke helt særpræget natur, der altid er velbesøgt af både gående med og uden hunde, løbende og cyklende.

Strandparken

Sidst, men absolut ikke mindst, kan du med stor fordel besøge Strandparken. Her finder du nemlig et 7 kilometer langt strandområde, hvor der er masser af hvidt sand og ikke mindst rent badevand. Det er en strand, der altid summer af aktivitet. Blandt andet kan du ved Strandparken bade, sejle, surfe og meget, meget mere. Du kan dog også lave aktiviteter på land som at gå, løbe og cykle.

Skriv et svar