Arkiver

Blog

Køb tyggeben til din hvalp online

Der er enormt mange mennesker, der kender til det med at have en hvalp i hjemmet. Små og søde hundehvalpe kan være den største gave, men de kan i sandhed også være en prøvelse og en udfordring til tider. Der er masser af fantastiske stunder med de små firbenede familiemedlemmer, men der er også nogle øjeblikke som er svære. Der kan nogle gange blive tygget i forskellige ting i hjemmet, som sko, dørkarme, fodlister og meget mere. At dit hjem bliver tygget på, ja det er selvfølgelig uhensigtsmæssigt, og derfor kan du altså læse med her, hvis du vil høre om hvad du i stedet kan få din hvalp til at tygge i og stimulere de små hvalpe tænder.

Tyggeben til hvalpe

De små hvalpe har tænder der klør og dette betyder at dit hjem, nemt kommer til at fungere som et stort legetøj der skal tygges i. Dette ønsker du formentlig ikke, og derfor er tyggeben til hvalpe en rigtig god idé. Et tyggeben er en måde din hvalp kan lære, at der er nogle ting man må tygge i, og nogle ting man ikke må tygge i, samtidig med at de stadig for stimuleret de små og kløende tænder. Din hvalp får med andre ord noget lækkert og velsmagende at tygge på, som sørger for at tænderne ikke klør så meget, og du slipper for at få tygget i dine sko, dine fodlister, vægge eller andre dele af dit hjem der normalt bliver tygget igennem.

Forskellige typer tyggeben

Der findes en masse forskellige slags tyggeben. Du kan altså få tyggeben der er lavet af forskellige slags kød og fedt. Du kan eksempelvis købe tyggeben til hvalpe lavet af: Okseøre, okselunger, rådyrhud, kyllingefødder og meget mere. Du kan derudover også få et tyggeben hvori du putter godbidder eller andet mad som din hund skal få ud fra tyggebenet. Der er altså masser af former for tyggeben, alt efter din hvalps præferencer og hvad du helst vil have din hvalp til at spise. Du kan på linket ovenfor se mange flere forskellige tyggeben, og finde det helt rette tyggeben til din hvalp.

Skriv et svar