Arkiver

De små aktuelle

Læs mere her omkring Esbjerg

Så du undrer dig over, hvordan det er at bo i Esbjerg. Læs mere her, så forklarer vi dig, hvorfor du bør tage en weekendtur dertil – og endda overveje at flytte! Esbjerg er Danmarks yngste by, men det betyder ikke, at byen ikke har opnået meget. Denne moderne storby har utroligt meget at tilbyde alle, der besøger eller bor her. Selv om byen kun har 150 års historie, har den udviklet sig til noget unikt og interessant. Det vigtigste ved Esbjerg er dens havn, som anses for at være en af Europas største havne til modtagelse af malm fra hele verden. Det kan man virkelig fornemme, hvis man befinder sig på restaurant Kabban der ligger nær havnen. Hvis det lyder som noget for dig, så skynd dig ind på siden og læs mere her.

Læs mere her om Esbjergs store drivkraft

Efter at have modtaget malmen sendes den til Tyskland, Norge eller den østlige del af Danmark. Det tyske marked tegner sig for ca. 60 % af denne aktivitet. Læs mere her om Esbjergs historie med Tyskland. Men Esbjerg har meget mere at byde på end blot at modtage malm – faktisk er byen fuld af liv, når Fregatten Jylland ikke er i havn. Hele året rundt er der masser af arrangementer og festivaler, hvor du kan hygge dig og få en fornemmelse af dansk kultur og traditioner (som f.eks. Kabban). Læs mere her, så fortæller vi dig om nogle aspekter, der udgør hverdagen i Esbjerg. Og glem ikke at fiske!

Læs mere her, hvis du overvejer en tur til Esbjerg?

Hvis du aldrig har prøvet det før, er der ikke noget bedre sted end Esbjerg at tage på fisketur. Læs mere her, og du vil se hvorfor! Esbjerg er en by, hvor du virkelig kan opleve en weekend væk. Der er masser af seværdigheder og attraktioner at opdage, så tøv ikke med at besøge stedet. Du bør også overveje at flytte til Esbjerg – læs dette, hvis du gerne vil vide hvorfor! Og endelig anbefaler vi, at du læser mere her, da du her får alle de oplysninger, du har brug for om Esbjerg. Derefter kan du gå i gang og bestille din rejse!

Skriv et svar