Arkiver

Blog

5 gaveideer til manden, der har alt

Er du i vildrede om, hvad du skal give i gave til manden, der har absolut alt? Så læs med herunder, eller på perfectmen.dk, hvor du får en liste over 5 gode gaver til manden, der i forvejen har alt.

Et sjovt spil

Det er altid sjovt at spille spil med familie og venner. Derfor er en god gave til manden, der i forvejen har alt, et sjovt og hyggeligt spil. Der findes mange forskellige spil på markedet, så her er det bare med at finde det spil, der passer bedst til mandens smag.

Funktionelt madlavningsudstyr

En anden god gave til manden, der i forvejen har alt, er funktionelt madlavningsudstyr i god kvalitet. De fleste mænd elsker at lave mad, og kan derfor altid bruge nyt madlavningsudstyr, der kan føre deres mange ideer ud i livet. Du kan eksempelvis vælge at give en smart pastamaskine i gave – denne er altid et stort hit!

Lækker hår-og hudpleje

Ikke alle mænd prioriterer hår-og hudpleje i hverdagen, og en perfekt gave til manden, der i forvejen har alt, kan derfor være lækker hår-og hudpleje. Du kan eksempelvis vælge lækker hår-og hudpleje fra mærkerne Clinique, Origins, Ecooking og Biotherm. Der er mange muligheder!

Et bartenderstarterkit

Kender du en mand, der elsker drinks og luksuriøs alkohol? Så skal du med sikkerhed give ham et smart bartenderstarterkit. Du kan finde mange forskellige kits på markedet – vælg eksempelvis et af de smarte kits fra Luigi Bormioli. Hvilken mand ville ikke elske at kunne lave egne kvalitetsdrinks derhjemme?

Dejlig luksusmassage

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du give manden, der i forvejen har alt, en dejlig luksusmassage. Dette er især en god ide til den travle mand, der ikke altid har tid til hygge og afslapning i den hæsblæsende hverdag, hvor alt går stærkt. En luksusmassage koster cirka 500 kroner i alt, og kan derfor passe ind i de flestes overordnede gavebudget. Ønsker du at gøre en smule mere ud af massagen, kan du blandt andet tilkøbe en flaske lækker champagne eller en omgang delikate snacks til servering under luksusmassagen.

Skriv et svar