Arkiver

Blog

Giv hende den perfekte gave

En af de bedste måder at gøre lidt ekstra for din partner på, er at give dem en gave. Uanset om det er til en bestemt lejlighed eller om det er en ‘bare fordi du er dig’-gave, så vil det altid falde i god jord. 

Det kan til tider være svært at komme på hvad man lige skal give, da man gerne vil imponere kæresten med en gennemtænkt gave. Hvis du måske ikke er sikker på hvad hun ønsker sig, så er et godt svar, når det kommer til at købe gaver til en kvindelig partner, som regel et smukt smykke, der komplimenterer hendes stil.   

Guiden til det rigtige valg 

Du skal selvfølgelig også købe noget hun kan lide, for at vise hende at du kender hendes smag. Det kan dog være svært at gennemskue, hvis man ikke lige er en som går og holder øje med de smykker hun går i.  

Derfor kommer der her en lille guide til hvordan du, gennem hendes udseende og personlighed, nemmere kan vælge det perfekte smykke. 

Dette skal du kigge efter 

Disse ting kan fortælle noget om hvad hun måske vil kunne lide: 

  • Se om hun har huller i ørene. Hvis ja, så kan du overveje at købe hende et par søde øreringe. 
  • Mens du holder øje med hendes øreringe, så husk på om hun er mere til guld eller sølv alt efter hvad hun har på. 
  • Hvis hun går i farvestrålende tøj til hverdag, vil hun nok også blive glad for farvestrålende smykker. 
  • Hvis hun godt kan lide at være unik i sin stil, så er hun måske til større og iøjnefaldende smykker. 
  • Hvis hun mere neutral med sine outfits, så nyder hun nok det simple og yndige smykke. 

Læg mærke til disse ting, og så bør du være godt udrustet til at vælge et smukt smykke til hende. Hun vil nok elske det uanset hvad netop fordi det er en gave fra dig, som viser at du tænker på hvad hun kan lide.  

Hvis du har brug for mere inspiration, så se smykker hos Watchfelt.  

Skriv et svar