Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan dobbeltsikrer du din IT-sikkerhed

Synes du, at din virksomhed har 100 procent styr på IT-sikkerheden? Det er nok ikke en tanke der strejfer dig så ofte, men det burde det være. IT-sikkerheden er i dén grad en af de vigtigste punkter for dig og dine medarbejdere, da en dalende IT-sikkerhed kan lede til hackerangreb.

Hvis din virksomhed har brug for at få nogle hverdagsregler for, hvordan sikkerheden forbliver i topklassen, så kommer der her 5 gode måder til sikre niveauet i din virksomhed IT.

5 måder du kan sikre IT-sikkerheden

 • Kan vores IT-system følge teknologiens udvikling?

Vær sikker på, at din IT-løsning kan følge med virksomhedens og teknologiens udvikling. Disse to punkter skal kunne gå hånd i hånd, så du er sikret at kunne tilpasse din IT efter din virksomheds behov.

 • Kender alle vores medarbejdere til, hvordan man agerer rigtigt med IT?
  Vær sikker på, at dine medarbejdere er klædt ordentligt på til at navigere i jeres IT. Undervis i, hvordan virus og hackerangreb kun starter med et klik på et forkert link, og kan have konsekvenser for hele virksomhedens data.

 • Har vi en IT-politik i virksomheden, som gør sikkerheden ekstra stærk?
  Vær sikker på, at der i virksomheden er klare regler for hvem, der har adgang til hvad, og dermed mindsker risikoen for, at jeres data bliver sårbar. Opstil regler, som alle medarbejdere er indforstået med, og I har de bedste forudsætninger for at beskytte virksomheden.

 • Er alle vores digitale enheder sikkert beskyttet mod udefrakommende?
  Vær sikker på, at alle virksomhedens tilgængelige PC’er, tablets og telefoner er beskyttet mod udefrakommende. Her er blandt andet antivirus og mailscan et godt sted at starte.

 • Er vores computere opdateret til den nyeste version for også at opdatere sikkerheden?
  Vær sikker på, at alle virksomhedens enheder er opdateret med den nyeste version. Så vil I altid være sikret de nyeste forbedringer, som opretholder jeres IT-sikkerhed på samme niveau i hele virksomheden.

Med IT-sikkerheden i top kan du med god samvittighed smække benene op på skrivebordet og sove trygt om natten. Med de ovenstående råd har du i en stor grad gjort en indsats for at værne om din virksomheds sikkerhed. Hvad enten din virksomhed har sin egen IT-afdeling, eller du vælger at outsource IT-afdelingen, så gør du en aktiv indsats for, at din virksomhed kan stå imod selv nogle af de bedste hackere.

Skriv et svar