Arkiver

Blog

Træt af charterrejser? Besøg Fanø

Har du sparet op på feriekontoen, kan du fyre pengene af på en charterrejse til Middelhavet og nyde cuisine i særklasse og lange dage ved stranden. Men om sommeren kan du faktisk få meget af det samme ud af et ophold her til lands. Fx er Jylland prydet med en række feriebyer ud til Vesterhavet, og hvis du samtidig er frisk på at opholde dig på en ø, så ligger det lige til højrebenet at besøge Fanø.

Er du frisk på at se noget natur? Visit Fanø

Visit Fanø, hvis du ikke har brug for ferie i højt tempo, men snarere er til sinds at nyde tilværelsen i omgivelser præget af mødet mellem kyst og kultur. Besøg Fanøs prægtige klitter, tag på guidet tur gennem Nationalpark Vadehavet med en erfaren naturguide, der kan kende en spættet sæl fra en gråsæl, og se den del af Atlantvolden fra 2. Verdenskrig, du kan tilgå via Fanø. Du har meget at lave.

Skøn arkitektur finder du i rigt mål på Fanø

Fanø har masser af skøn arkitektur at bryste sig af. Nu er det ikke fordi, de har noget, der i pomp og pragt konkurrerer med Det Sixtinske Kapel, men de har to anderledes kirker i Nordby og Sønderho og smukke Sønderho Mølle – samt masser af huse med stråtækt tag. Kort fortalt finder du på Fanø seværdigheder, der fordrer ro i sindet – og lægger op til at du fordyber dig i øens historiske udvikling.

Har du mod på Fanø?

Har du længe haft et ønske om at lære dit land en smule bedre at kende, så er det oplagt, at du besøger de danske egne, hvor du kan nyde noget a la det, du kender fra charterrejser. Tag derfor til Fanø på ferie eller forlænget weekend. Øen har masser at byde på – så hav mod på at udforske den.

Skriv et svar